Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo pa ko ima zivaca da cita ... Ko nema nek se truje!!!! http://www.mandrilo.com/index.php/istina-o-zaruljama
Trovanje zivom iz ovih sijalica moze izazvati ozbiljne posljedice po zdravlje. Na Google-u o tome ima za 8 sekundi trazenja 158 000 rezultata! Eto koliko se o tome govori. Jedan primjer (za one koji znaju engleski): http://sccc.org.au/archives/1577 Samo se vi trujte zivom!
ove sijalice imaju u sebi zivu ziva je otrov ako se razbiju otrovacete se zivom na zapadu to znaju zato ih zabranjuju sto ih kod nas daju dzaba opet se na nama testira i rjesavaju se jeftino svog smeca skupo je reciklirati bilo sta sa zivom za to trebaju posbni pogoni kakvi nas to ljudi vode??
Da bar dijele one žute, kojih ovdje vrlo rijetko ima, nego one bijele, od kojih boli glava. Ja sam bio te sijalice natakario, ali prvo što slabo svijetle, a drugo, ubi bjelina, nemoš gledat. Sve sam ih poskido.
POVECAJU CIJENE ZA 25% PA ONDA DIJELE STEDNE SIJALICE. NEVJEROVATNO.
HAHHAHAHAHA NE MOGU DA VJERUJEM
Da tako je, EP je sijalice koje dijeli kupila iz Kine, 150.000 kom na tenderu. Ozbiljni proizvodjaci stoje iza onoga sto napisu!
Pa koga lažete sa tim sijalicama. Njihove wattaže i uporedbe sa klasičnim sijalicama uopće ne odgovaraju istini i kada sam stavio recimo sijalicu od ne znam tačno člni mi se 8-9 W koja lafo isto sija kao obična od 40-tak W to nije bilo ni blizu. Još sam kupio kvalitetne, a ne kineske. To su bajke za malu djecu da one štede i još jedna stvar, prikažu na njima broj sati koliki im je životni vijek, a to uopće nije tačno jer crkaju ko od šale.
WOOOOOOOWWW