Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas su mnoge Slovenacke firme opljackale, pocev od Ljubljanske banke, nedavno preko Tusa, CPM-a sa izgradnjom autoputa itd...Trebaju se uvesti mehanizmi zastite protiv slovenackih mesetara i domacih kriminalnih "funkcija" koje im daju poslove. Mi sa jednom drzavom na svijetu nemamo toliko problema kao sa Slovenijom sto se tice privrednog kriminala. Zahtijevati od Slovenije i EU da se tome stane u kraj a Slovenackim kompanijama uvesti temeljne provjere prije bilo kakvog poslovanja u BiH.
_""Došao sam iz Hrvatske da vidim postoji li mogućnost da se to konačno isplati. Imam nadu", rekao je." Nema nikakve mogučnosti, jer novac je otišao putevima kriminala u privatne džepove, potpomognut kojekakvim zakonima i memorandumima i nelegalnim slanjem vaših ličnih podataka kako bi se kriminal mogao realizovati u vašđe ime, a završiti u džepovima tajkuna.
svi će pomrijeti, al janez kekec, zvani zlovenac nikad nikome neće vratiti novac. nikad ništa nisu vratili ni hrvatskim štedišama, samo su promjenili ime banke, možda dodavši jedno slovo.
kulturniji smrdin je slovenac
Dok je SDA i HDZ na pozicijama oni ce gledati da lovu uzmu sebi i da zeznu stotine ili hiljade drugih kojima taj novac pripada