Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLOVENCI LAZU NAMJERNO SU UNISTILI SVU DOKUMENTACIJU BH STEDISA A VLASTI BOSNE I HERCEGOVINE NEMOGU SLOVENIJI POSLATI NEKU NOVU DOKUMENTACIJU KADA UOPSTE NEMAJU NIKAKVU NITI JEDNU DOKUMENTACIJU BH STEDISA OSIM ONE NARAVNO KOJU SU SLOVENCI NAMJERNO UNISTILI STO UOPSTE PO ZAKONSKIM PRAVILIMA NEBI NI U KOJEM SLUCAJU URADITI SLOVENCI SU TAKVI LJUDI DA STALNO TRAZE DA STO VISE JE MOGUCE IZVUCE OGROMAN DOBIT OD DRUGIH NA SVE PRLJAVE NACINE KOJE POSTOJE TO STO SE TICE BH STEDISA TO JE GOTOVO.
Pa nigdje ponosa pa da se makar ide na bojkot njihovih proizvoda i sličnih metoda. Naprotiv, ovdje svi trče u njihove banke i kupuju njihovu robu. Koja glupost bezgranična.
"Ko čeka taj i dočeka" , samo u BiH ne dočeka !
Šta čini BiH da vrati deviznu štednju građanima ?? SDA je pokrala novac građana iz Privredne banke Sarajevo u vrijednosti 2 milijarde a prdko ove Amile obmanjuje ljude za štednju u Sloveniji i Srbiji.
Cekali ste, cekat cete..........ko zna do kad. Daj boze da se nesto rijesi po pitanju tog.
..šta je banka radila?!!?!!
@lik5.. :))
sve sto voli covjek treba sebi uskratit i taj novac stedit da ima kad umre
Boli Bakira (SDA) i Fahru (SBB), dvojac bez kormilara, neka stvar sto Srbija ne cini nista i sto se Slovenija poigrava sa nasim gradjanima.