Ministarstvo obrazovanja i nauke KS
0
"Šta smo sve uradili u prvih 100 dana"
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko smo mi netolerantan narod, idemo iz krajnosti u krajnost. Ispade da su sada na sceni \"komunisti\" i \"talibani\". Stani na loptu, pogledaj oko sebe, pa polako. Ministar Sljljagić je osvježenje na političkoj sceni BiH, više je uradio za 100 dana nego svi ministri do sada, ako ništa sagledao je probleme, pokrenuo učmalost i razotkrio bandu koja nam soli pamet već 20 godina. E sada, ovaj slučaj sa vjeronaukom, pojedinci žele ispolitizirati i skloniti čovjeka u stranu, te nastaviti po starom. Gospodo, prohujalo sa vihorom, vjera je lično pravo pojedinca, a obrazovanje je obaveza (osnovno a mislim i srednje). Prema tome, niko nikome ne brani da ide na vjeronauku, ali dozvolite i onima koji ne žele da su ravnopravni. Ocjene iz vjeronauke ne mogu ulaziti u prosjek ocjena ostalih, neka popovi i hodže imaju posebno vrednovanje, a obrazovanje posebno.
http://www.mofosex.com/video s/4368/algerian-arabian-girl .html
Ne mozes stoki primitivnoj i glupoj udovoljiti nikada! Radio, ne radio - njima isto sve, opleti napadati, kritizirati bez argumenta ijednog... Izvrcete cinjenice kako vam odgovara, govorite o UKIDANJU vjeronauka, uporno guslate istu pjesmu koja sa stvarnoscu nema veze, puni mrznje iracionalne prema svemu sto je pametno, mudro, obrazovano, kultivirano... A i ministar Suljagic neka se probudi i shvati da ne vrijedi unistavati svoj zivot i zdravlje za stoku koja niceg nije vrijedna! Ja bih na njegovom mjestu pobjegao glavom bez obzira, tamo gdje me cijene i postivaju, u civilizaciju... Ovo je beznadezno, bio i ostao tamni vilajet!
Ukinuo je i polaganje mature iz hemije i drugog strucnog predmeta u Srednjoj medicinskoj! SVAKA CAST MINISTRU!
SDP - posljednji bastion fašizma, pardon, komunizma na Balkanu. Čak se i Srbi polako počinju kajati, samo Zlijina cionistička bagra ne popušta...što se ovako ne pobuniste u ratu, peezde smrdljive Šugoslovenske?
MINISTRA FINO NAZAD NA RADNO MJESTO I NEKA RADI DALJE. MOJ PRIJEDLOG JE DA DALJE DONESE ODLUKU O UKIDANJU PRIJEMNOG ISPITA ZA SREDNJE ŠKOLE, DA SE ĐACI DŽABA NE SEKIRAJU I DA NE DOBIVAJU U 14. GODINI ČIREVE NA STOMAKU!!!!! MOLIM LIJEPO DA SE MOJ PRIJEDLOG UZME U OBZIR, I ZA ONE KOJI SU IŠLI I ZA ONE KOJI NISU IŠLI NA VJERONAUKU!!!!!!
jao komentara...ovdje se nezna koje lud a koje zbunjen. Vodite pricu koje ko, nasi ,vasi ili njihivi. Niko se ne pita, sta je dobro i sta je pomak u ovim izjavama..
Normalno da ce biti otpusten onaj ko je tehnoloski visak. Ko u svakoj firmi. Nedovoljno posla, nedovoljna zarada = otpustanje radnika Nedovoljno djece, nedovoljno posla = otpustanje nastavnika Talibani se uzasavaju socijalizma, a nije im mrska socijalisticka uravnilovka.
Cuj nema razlike? Ima brate, i to velike!!! Na FTV-u imaju i turkse serije, imaju i TV bingo show :) Za razliku od FTV-a, sa - x objavljuje tekstove koji su apsolutno provokatorski, koji tjeraju citaoce da komentarisu (kome god oni pripadali) i naravno, po automatizmu proizvode \"mrznju\" druge strane. I dok vlasnici sa-x gledaju kako se na njihovom portalu siri mrznja, njima je samo bitan broj klikova koje ce danas ostvariti (naravno, samo da bi podigli cijenu reklame). Najpokvareniji nacin zarade, jer dok \"mi\" sirimo mrznju izmedju sebe, oni uzimaju novac na nas racun. Ma kakva vjeronauka, kakva desavanja, kakvi marifetluci :(
nije ok da lazete....... znaci informatizaciju macku o rep, skole dobile po 2-3 racunara kao donaciju republike kine, skola na dobrinji napravljena kao donacija (pazi ovo kine)..... da nastavimo.... smanjen budzet za 18% i najavljeno otpustanje 450 prosvjetnih radnika.... da nastavimo???
Koja je razlika izmedju FTV-a i Sarajevo-x ? Haman je nema...
Pa radi toga sto je nesto i radio normalno je da su se minderpuze okomile na njega jer im se ne uklapa u sistem ... U ovom bolesnom drustvu jedino su dobri oni kadrovi koji su podobni a poslusni i ko god krene nesto da radi ili jos gore da misli taj ce biti sataniziran ...
Sta je ovo i vi ste postali advokati S DPrpaj kadrova. bravo slijedite primjer FTV. nadam se da ćete tako objaviti šta su i drugi dobro uradili (pojedini direktori koje sada komunjare mjenjaju)ž U HT Mostar nezadovoljni radom Stipe Prlica, a sada gd SDRPAJ vraca na posao
Sretno i ne vraćaj se na ovaj portal talibančiću
cim realista podrzava suljagica sve vam je jasno...ne moze valjat nikako :D