Uputstvo za građane
23
Šta raditi u slučaju zemljotresa?
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobro menije sve jasno ,! ako je zemljotres kao prvo covjek nemoze tracati i tako to ,covjek se mora leci i drazati se za nesto cvrsto ako je pri ruci kao stoo drugovi kazu molise bogu, sta se desilo nevinom narodu sto su izgubili zivote koji su se molili bogu?
Da, hvala Milostivom, sto nas nije unazadio jos 50 godina, posto ni onih 100 godina unazadjivanja, od prvih \"Demokratskih\" izbora nismo jos vratili ni na nulu...!!!
e nek ste im dali broj policije kao da ce oni doci da ti pomognu prilikom zemljotresa
prejako :D kao JNA pravilnici.. \"u slucaju napada nuklearnom bombom, prvo odvratite pogled od mjesta eksplozije, zatim zatvorite oci, bacite se na tlo i pokrijte rukama glavu\" hahahahahhah :D
Ovo iskustvo sam stekao od \'92 do \'95 i dan danas drzim rekord haustora sisao sam sa 15-og sprata za manje od minute.
da nas Allah dž.š. sviju uputi na pravi put i makne nas iz ove provalije u koju se zaputilo svo sarajevsko društvo, samo molit Boga i molit Boga....mi smo tako unistiva bica, sve na ovom svijetu je tako prolazno....ljudi okrenite se više Bogu ,a ne razvratu!!!! Hvala Milostivom sto nas sinoc nije unazadio za 50 godina, a moglo se desiti zar ne???
mozda bi mogla jedna fina raketa da ude u tvoju mam minu ili sestrinu picu sta mislis???
Neka drma koliko hoce, ja i Mensur cemo se veceras malo sikicati, nas to ne zanima ! Ako ima jos zainteresovanih , neka mi se jave! Pravimo veceras -Anus-party- !!! Pod sloganom -Umoci mi, umoci , da mi iskoce oci-
Uhvatiti se za usi i pjevati borbene ! Kazu da je to prijeki lijek !
Ako ste ostali pod ruševinama, budite mirni i zovite u pomoć
Bolje da ljulja, nego da zulja... Koji moroni!!!
moli se ti bogu koli hočeš otoga hajra nema kad ono zadrma.
@loki Mazgovu jedan.
Ja sam cuo da cemo se sutra evakuisati jer nam prijeti CUNAMI, oko 17.11 sati...
ovooo je zesce sranje ko da je indonezija 2005