Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kažeš Mile, đe sve nađoše - mile im ga majke! Pa čovjeće desetak ljudi iz tvog okruženja radi baš za ove što te prodadoše da se oni spase. Ispast ćeš žešći levat.
Dodik je, nakon Seselja, najveci klaun i maskota. Zalosno je sto ovakvi imbecili zastupaju srbe.
@Separatista I? Nebitno koliko vas je svakim ne dejtonskim potezom ce nestati pravno RS inostace samo BiH. Nebitni ste. I ono najbolje je da zivite od svog rada na svom budjete i sada mozete krasti samo samimod sebe. Vi nam dodjete ko rezervat.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Miletu zlatnog ljiljana za doprinos u unistavanju RSa. Zivi bili nedirajte ga.
@Lostframe Hoš da ti na vrata dođe, pa đeš to reći?? Strah me za tebe.
@Lostframe Pa ovaj gospodin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mile kao zombi? Šta sve strah napravi i od čovjeka i nečovjeka!
Mile kao zombi? Šta sve strah napravi i od čovjeka i nečovjeka!
Ovako na prvi pogled sa kriminalom ga veze bas ovaj kriminalni pogled sa slike.
Sa kriminalnim aktivnostima ga najviše povezuje ova slika. Gdje ih samo nalazite... :)
P A R EEEEEEEEEEEEEEEEEE !
Nema im veceg dusmana od Dodika. Odra im i kozu sa ledja kazu kupuje vilu u Rusiji gori mu pod petama
nema mu spasa ni u Rusiji. Njemu će Banja Luka presuditi kako on najmanje očekuje!
HAMAN U NJEG DOBRO TVRRRRDA SOLICA (po faci citam)
Ništa! Lažu ovi iz Sarajeva! To je samo još jedan od pokušaja destabilizacije prestabilne i prosperitetne RepubljikeSrpske koji im neće proći! Varaju se svi koji misle drugojačije. Hehe, khhm, hehe (pogled lijevo-desno). Niko ne može usporiti naš jasni, presvijetli put prema napretku! Svakom građaninu RS je to jasno i mi samo trebamo tako nastaviti. Živio ja!
Bolje da se moje dijete bavi uzgojem voća nego da se drogira. Pa srpski narode, vama dobro jel?
Uvijek sam se pitao kako izgleda taj DJ Krmak
Cuj sta ga povezuje? Pa SVE.
ovako dodo na slici kad grabi lopatom..
sta nije
Ako i budu osudjeni, bice to pirova pobjeda, jer niko ih ne moze natjerati da vrate pare. Zgadija se osigurala svim mogucim zakonima, tj. odbijanjem donosenja istih. Kad nemas zakon o konfiskaciji nezakonito stecene imovine, sudjenje postane farsa. Da im dozivotne odrezu, oni su sebe i svoje osigurali za narednih 10 generacija. Interesantno je da na nivou BiH postoji konsenzus da se ovaj zakon nikad ne donese.
žiro racun