Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svi su isti što se tiče tih naziva ulica i naselja! Nije to samo slučaj u Banjaluci, ima toga i u Federaciji!
Svaka čast! Razum će na kraju pobijediti.
Evo pocinje srbska provala srama po genocidnoj tvorevini! Bosna je Bosna i nece joj niko mijenjat identitet zapamti primitivna divljacka bando ubica i genocidasa! BOSNA4EVER!
Ukinite u Sarajevu Ferhadiju, Zelenih beretki....
Ja predlazem da se Haniste zove Gazimestan.
Ne može evo vam ku rac
pa sto bi mjenjali, kad ljepse zvuci, kakav seher kakvi bakraci, ja cu od danas govoriti samo srpske toplice, u inat muslicima, jer za njih izgleda nema precih stvari
Svako ljeto kad se dijaspora vraca u BL pokrece se ovo pitanje. Svaki put gradske vlaskti klimaju glavom i pricaju da ce promjeniti nebili ostavili koju marku vise. Onda dodje septembar pa dodaju \"hocemo kur.c\" mjenjati. Ko ih .ebe. Oni do koji mi je stalo koriste stare nazive svakako a ostali neka drk.ju na Srpske sinonime dok ne poplave.
I vratiti Istambulu strao ime Carigrad, pa Aja Sofija da pnovo bude ono sto je bila, e nece moci vise....
Svaki normalan banjalučanin i banjalučanka koriste i dalje naziv Gornji Šeher. Samo ultradesničari koriste novi naziv, to im je njihov nedosanjani san da pripadaju Srbiji, koja ih usput i neće i za Srbijance su svi oni Bosanci, zvali se Djur, Mujo, Anto... Ppozdravljam inicijativu udruženja Grad!
Isto tako vratiti stari naziv Mejdan umjesto Obilićevo
Takodje treba Piramidi Sunca vrati njen prvobitni naziv.
Kad vratite ulicu Milosa Obilica u Sarajevu, pa onda kad ukinete Ulicu Mladih Muslimana, pa Zelenih beretki i sl... Do tad Zdraaaaaaaaaaavo !
Moze kad se ulici Zmaja od Bosne vrati ime Vojvode Putnika sto su fasisti promjenili.. Il je i on cak neki zlocinac ?
Evo kako novinari manipulisu glupom masom,kako niko ne kaze treba i na nasoj strani vratiti stare nazive,zlatnih ljiljana,a.izetbegovica,most f.tudjmana i sl.,kao smo u srba to ima