Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj narode! Gori smo mi od Palestine! Palestinci se hvala Bogu imaju cime braniti. Ako sutra zarati opet ce nam Arapi slati Ilmihale, a Iranci slati oružje. Pa cemo poslije rata arapima dupe lizati, a Irancima leđa okrecati. Pogan smo mo narod
Jadan si ti ako ti neko nešto mora slati. Bez Allaha nema pobjede, to bi trebao znati.
Evo prilike trojci da se dokaže! Ovo je lako popraviti ako zaista žele.
bez ikakve osnove ociti primjer provodjenja fasiz.ma u eresu i oni hoce da na njihovov dijelu bude apelaciono vijece kako bi i njima zabranjivali i naredjivali kako da rade....vala ako im sdp i np i ns to dozvole nece vas biti na sljedecim izborima, sve ste im pustili upamtite da ce glasaci dobro upamtiti nasu losu politiku
yebo im dodik mamu...
9.januar koji je antiustavan se slavi a zabranjuje dan državnosti BiH. Davno su ukinuti u nazivima gradova prefiksi Bosanski, protjerana je državna zastava, tekst himne nikad se neće usvojiti, itd,itd, i šutimo na sve to. Još su počeli da negoduju zbog državnih zastsva u parlamentu BiH. Prema tome hajmo prvo napraviti državu državom pa tek onda se možemo o nečemu dogovarati. Ako nema države nema se o čemu ni dogovarati.
Fore iz Alan Forda su smiješne za sve ovo u našoj državi. Tuga
E moji Bošnjaci,ovo vam je posljedica koncepta da se narodi dogovaraju.Većinski ovaj,većini onaj,svaki na nekoj teritoriji a onaj drugi ili treći manjinski pa ga većinski smjenjuje.Ovo ima samo u BiH. Nikad ova zemlja neće ući u EU.
Kmetove samo treba vratiti na početne postavke.Ovako ti je kad se kmet nahrani. Samo vi njih zapošljajite, odbit će vam se to o glavu.
Nema ovde rahatluka bez jos godinu dvije rata da oslobodimo Drzavu koja ce biti normalna s jednim predsjednikom jednom skupstinom jednom vladom a ne kao sada 15 vlada na 2 miliona stanovnika sto znaci preko 60% zaposlenih u vlasti
Sta kaze durakovic??
... ajde sad Parrizani. U Srebrenici, pa sramota za vas
Smjeniti sve iz Institucija BiH i državnih policijskih agencija koji su obilježavali 9.Januar kao praznik, a isti je Ustavnim sudom BiH proglašen nevažeći-neustavan!! Pod hitno!! Evidencije sve postoje… do nas je!!
Teraj svu srpčad iz federacije ; kao i oni nas iz RS !!! SAMO SEOBA SRBINA SPASI !!!
Redaju se lopte vijesti jedna za drugom, gora od gore. Pa dokle više narodnjaci, braćo i seljaci?
*loše vijesti....
To fašiste mater vam jbm.Smetaju vam Bosnjaci.Pogani!
A nasi samo laprdaju i govore oni nama vako i nako, niko nikakve konkretne korake ne provodi!
Joj sit ja više i ovih iz Podrinja. Malo starih se vratilo a omladina po Sarajevu i Tuzli, ili vani. Vratite se na svoje, otvorite firme i samo svoje zaposli kao jevreji. Ali lakše dobiti posao u sa i tz kad se vodiš kao raseljeno lice a preko 20 godina živiš tu.