Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrdljive lojare poserem vam se na kuran!-Kako vas nije sramota da iste kosti prenosite od grada od grada i vicete kako su na vama pocinjeni nekakvi imaginarni zlocini,lazete sami sebe .-isti ti koji su na spiskovima poginulih u Srpskoj Srebrenici zive u Americi,provaljeni ste odavno bedaci.
Šta vam je jeste li poledjeli kako ćete tužiti ove mujice oni su nevinašca ni mrava nebi zgazili, i osim toga oni su toliko dobrice da su Hrvatsko cvijeće
Zločin je zločin. To nema veze sa politikom.
Lav, zločinac iz Pionirske, je mrtav, ne možeš mrtvog tužiti i suditi. Koja rijeka protiče kroz Goražde, a koja kroz Ferizaj=Uroševac-Republika Kosova?
Ma gdje cete vi na Drinu? Mozete samo da lajete i da budete drcni na internetu! Ako se neki drzne i pokusa nesto vrlo brzo ce zavrsiti u Potocarima! :)
Odkat pisem da bi sve zrtve pojedinacno trebale tuzit srbiju vi spavate,sad vam je kasno,sad ce srbi rec da su njihovi logori bili Bosanski. Spavaj Bosnjo samo spavaj... BOSNA4EVER!
Mamu li vam jadnu; oj mamu li vam zivotinjsku kako vas nije sram.... Na puske i na Drinu!!!!
ja stvarno nekontam ove chete,cuj LOGORASI?Prvo ni od koga nisam cuo sem njih samih da su negdje postojali ti logori,bilo je zatvora bilo je i revanssizma nad pojedinim zarobljenicima sto neodobravam ali razumijem.Bradonje osnovali SAO vako SAO nako,srpska milicija itd...zapoceli rat protjerivali itd..i kad ih zarobis moras negdje sa njima,nismo ih trebali valjda kuci voditi ili sta,ova nacija ce se kad tad probuditi i tek onda tesko njima.To bi bilo isto kada bi nap.neki njemacki zatvorenici zarobljeni u drugom svjetskom ratu od strane saveznika sada tuzili Ameriku ili Englesku.Budale nece nikada izumrijeti.
koja bagra nemam sta reci.... pa ima da mi vase zlocince proganjamo 100 godina i da im mrtvima sudimo
@Sila nebeska :-))))))))))))))))))))))
Ne zaboravite tuziti i lavove koji su jeli \"srpsku nejac\":-)))))
Pa Boze dragi dokle njihova glupost moze da dosegne. Kad mislis da nemoze gluplje, oni uvijek nadju nesto gore.
Kazu da su tuzili i one lavove iz Pionirske sto su jeli srpsku decu.
Pa ova pogan stvano nije normalna
To je opet ćorak 100%,oni mogu eventualno(može svako)podnijeti tužbu protiv Bosne i Hercegovine jer ona je nasljednik i kontinuitet državnosti Republike Bosne i Hercegovine. 536 imaginarnih logora,ha ha ha ha,to dovoljno sve govori . Evo ja ću nabrojati samo nekoliko SUDSKI DOKAZANIH i TV snimcima evidentiranih u genocidnoj tvorevini: keraterm,manjača,luka brčko,sušica,trnopolj....