Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sestra ti se uvijala ko carsav na vetru dok sa je guslao a jaouce ko da je derem a ne bemje. JEL TI MATORA NAMESTILA ZUBE?
@na istinu NO PROBLEMO.TI SE NEMORAŠ KUPATI(svakako nemaš tu naviku)KAD TI ODSJEČEMO TO MALO K.U.R.C.A ŠTO IMAŠ STAVIĆEMO TI GA U FACU DA SE SAM OBREŽEŠ(OSUNETIŠ)hrišćanski otpadu.
ovo je samo mazanje ociju....mup, sipu, ohr, policju, tuzilastvo itd drze danas genocidasi i oni nece vec par godina pohvatat 100 000 ratnih srpskih zlocinaca koji se slobodno setaju po genocidnoj tvorevini, rade u mupu itd.......... a napomenut da je tuzilastvo bih-e (genocidasi) pustio na slobodu srpskog ratnog zlocinca koji je bio osudjen na 40 godina zatvora i pored svjedoka njega su genocidasi srpski sudije pustili na slobodu! da bog da mu djecu zaklali i silovali svima onima koji su ga na slobodu pustili i koji ne hapse sve ratne srpske zlocince a znaju gdje se nalaze, da bog da im djecu sjekli, klali i silovali ko sto su bosnjacku!!!od haskog suda do svih genocidasa koji upravljaju tuzilastvom, policijom, sipom ,ohr-m itd!!
BALJE ...KAD DODJE LOV,A DOCICE...OKUPAJTE SE
U petak, 14. maja oko 23 časa člana Anarhosindikalističke inicijative A.S. napala je grupa od četvoro nacista, u užem centru Beograda. Nakon što je upitan da li je anarhista dobio je više udaraca pesnicom u glavu. Napadači su bili kratko ošišani, obučeni u crno, starosti između 25 i 30 godina. e- novine povodom ovog nasilničkog prebijanja, koje je postalo normalno na ulicama glavnog grada Srbije, prenose saopštenje AS EVO KOJIMA JE EVROPSKA UNIJA UKINULA VIZE, SRPSKIM CRNOKOSULJACIMA NACISTIMA!!! SRBIJA=GENOCID a ovakve vijesti sarajevo x ne objavlja, zasto?
haski sud stvarno kaki, pisa, sere, i pravi budalama bosnjake i bosnu i hercegovinu!!! znamo svi dobro da ratka mladica cuva licno boris tadic vec deset godina, da bog da ti serge tadic cerku pomilovao (a i svim ostalim sudijama i tuziteljima haskog suda) ko sto je mladic bosnjacku djecu i civile! ostvarilo vam se pa da vidite ko su krvolocnci srbi!!!!
jok,ba ,ovaj se ne češlja..znači...
ha-ha-ha jel ovaj glup il se samo tako ceslja
....koji si ti naivcina.
Hebo li te Mladić - a ti njega. Što šupljirate, uzmite ga sebi, možda će trebati ponovo...
..ne rise,mamare Ti...dosta nam je šuplje...dokle više??????????