Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ili se varam? onda je srbin!
jeko1 je ustaša i zavađa vas glupani! kako to ne vidite?
Ovaj jeko1 je neki Srbin provokator, najebem mu se kevare!
ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA... VALJA LI OVA JEKO BRATE-SRBINE???
jeko mamura, niđe jeke,Krojač,ima li šta posla?
Raja, JEKO I PROHASKA se ljube ispred vjecne vatre...ko ne vjeruje nek pita.....
Sve najbolje u novoj godini najboljoj raji sa najbolje stranice. PS. jeko 1 je najluđi (medicinski termin) da ga nema morali bi ga izmisliti
sretna nova godinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa caoooooooooooo velika pusa minjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sretna nov@ godina svim mojim vrsnjacima ........sretna nova mojim prijateljicama delili, jasmini i melisi ..................caoo
Ime, jeboti oskar "PROHASKA" staru. Dabogda joj fen u supak gurno.
SRETNA NOVA SVIMA !!! I DA NAM SE PROMIJENI KLIMA :)
Sretna Nova i da u Novoj godini nasa zemlja postane jos bolja nego sto je do sada bila!!!!! Sretno!!!!!
DABOGDA POMRLI I POCRKALI EXTREMISTI...ja sam musliman , a to tvoje tekbir gurni pokrivjenoj majci u supak kretenu jebeni! Svim , sa tim mislim svim! BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA , tamam vjerovali u bika! Izvinjavam se i nije mi ovo nacin , ali ako ista mrzim onda ovo. MIR I TOLERANCIJA!
to biti bilo zadnje u zivotu... TEK BIR ! ALLAH UEKBER !!!
svima puno zdravlja,ljubavi,srece i para