Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka djeca mijenjaju kartu ali brate neka i GRAS zamijeni svoje bahato nekulturno osoblje.
Ma ne bi im platila kartu da su jedini. Radije cu taxijem ili pjeske! Neki dan sam radi 5 stanica promijenila 3 (slovima: TRI ) trolejbusa!!! Jedan je izbjegavajuci taxi vozilo pokupio djecja kolica (doduse vise je kriv taksista i sreca nije bilo dijete u kolicima ), da bi nakon toga dosao pokvaren trolejbus. I da im za to placam kartu?!
Hvala puno na informaciji... Biće mi jako korisna, manje ću lutati Student
Studentski kupon je 33 km! Znaci, odes u GRAS i kupis bijelu potvrdu koja je prosle godine kostala 2 km...Ispunis je, upises na njoj JMBG, odneses je na fax da ti je ovjere, a prije toga odes u banku i platis 5 km na racun faxa i napises \"ovjera potvrde za iskaznicu\", poneses is liku i teta na studentskojs luzbi ti ovjeri i tu potvrdu i sliku i sve to predas u GRAS + 5 km jos i do sutra ti bude gotova iskaznica-onda kupis kupon! Tako je bilo i mislim da nisu nista mijenjali!
Ako nemaš što pametno reći, radije ne reci ništa... A tebi student, valjda neko pametan da odgovor-ja nisam u toku oko toga, ali rado bih pomogao...
hoce li mi ikad na ovom sa-x proci komentar
dolazim uskoro u sarajevo na studij...zna li ko kako ide sa studentskim iskaznisama za GRAS, kako ih mogu izvaditi, šzta mi treba od dok. i koliko je to KM mjesečno? Hvala puno