Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala Bogu jednog dana svi cemo oticu pa nek se drzava raspadne. Koji vrag sa ostajemo kada nema posla mi sa diplomama na birou a licno znam jednu zenu koja radi na fakultetu sa jedva zavrsenom srednjom skolom.. I haj ti ostani u toj drzavi Nije ni ovo Bosna koja je prije bila, nema vise onoga Bosanskog inata i ponosa sve se svelo na mito i korupciju fuj!.
Eno ih svi u zvjezde granda, niko nece mistriju il motiku
Koja vlast? Ja ovdje ne vidim vlast ja ovdje vidim Gazde Bosne i Hercegovine.
Dok su "stubovi" Bošnjaka, Srba i Hrvata u BiH na vlasti, hajra ovoj omladini nema. Sudbinu omladino u svoje tuke i riješite problem za manje od 48 sati! Lipe treba da cvatu!
uvijek i svugdje ista prica
uvijek i svugdje ista prica
Ima li kakvih novosti o Medini, pusti Srebrenik i zapošljavanje?
Ko o cemu, kurva o postenju. Pa ovaj Turbic je prije par godina nudio tipu 2000 eura da mu zaposli suprugu u komunalnom preduzecu u Brckom gdje je i odradjivala pripravnicki i on ce da mi se bori za ljudska prava. Ma sikterrrr baaa . Izgleda da je doticni koji je do skora bio mesar, nahladio mozak radeci u hladnoj prostoriji .
Vidi mu njuške - isti Žuti!
komunalacc, to za mene samo potvrđuje ovo o čemu čovjek priča. znači, njemu ni 2000 eura nije pomoglo, jer nije nigdje stranački uključen. a dok se stranačkoj "braći" to sređuje bez love. to što je čovjek do skora bio mesar, a sada ima završen fakultet opet govori samo o njegovim vrlinama.
pokupio se i otiso...nek bosnu brane babini sinovi...oni su vidili koristi.....ja sam od te drzave dobio samo tuki.....im drzava koje plate nasu pametnu omladinu....a bosna ce ostati zemlja staraca za par godina....i propast ce ko grcka zbog nesposobnih, nepismenih rodjaka...... Sestrici +Dajdzici+Amidzici = SDA
Klix bio u Srebreniku, a nisam ni znao. Sto ne ispitate nekog od gradjana, a ne nacelnika koji i jest veci dio problema u Srebreniku.
Bit ce ovo zemlja retardusa, kao u onom filmu Idiocracy, pa ce nas lakse izbrisati sa mape svijeta.
Kad sam zadnji put putovao kroz BiH, imao sam priliku zaustaviti se na autobuskoj stanici u Srebreniku.
... i šta sam tamo vidio bilo je žalosno, ako vam je ono ogledalo "grada" onda ste stvarno na niskim granama.
@_Hodi_ a to je autobuska stanica u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Olovu, Orasju nesto kao ljepsa? to nam je ogledalo drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad bi znali kako zemlje treceg svijeta izgledaju i sistemi kako su im uredjeni, nazalost Bosna nije s ovog svijeta kad to vidis. Zalosno.
ma nema puno ni u eu , u svedskoj pun k***c crnaca i arapa i oni ulicari koji prose na svaki korak
Ovakvih udruzenja je na pretek, koji crpe budzet, a rezulata nigdje.
Moj Turbicu, ti se boris a rezultata nigdje ili su slabi. Udruzenje je vjerovatno ne rentabilno i trebao bo se prifatiti posla od kojeg i a hajra i ti a i drzava u kojoj zivis.
Ovdje samo smak svijeta pomaze😀