Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOS Mojne tisra.Radomir Pavlovic,vedri i oblaci Srebrenicom,on namjerno zapostavlja sela u kojima zive Bosnjaci,dok Bosnjacki politicari cekaju samo plate.Put je ociscen gdje god zive srbi a Luka je jedini izvor crnogoricne sume na podrucju Srebrenice,hiljadama kubnih metara svakog ljeta izvuku sa ove MZ a za uzvrat nista nedaju,mnogo him iz srpskog sela do kojeg je ociscen put 30km da nastava jes 12km to bi kako kazu kostalo 600K-M
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/8975/luka-i-krusev-do
OD KAD POSTOJE SELA LUKA I KRUSEV, ODKAD SE SERBSKI GENOCIDASI OCISTILI I POUBBIJALI BOSNJAKE........CUJ LUKA I KRUSEV, HEBALA IH TA IMENA...!!! BOSNJACI VRACAJTE SE SVOJJIM OGNISTIMA ...!!!
NO COMMENT
Šta nas briga,što su se vraćale te b.udale tamo,dabudu ostali u Sarajevu,ovde kod nas fino ima i baščaršija more se pojest ćevap kad god poželiš a more se i golubovma polagat,ja ja,to kod vas nejma,to je nama Aljo rahmeteljesum obezbjedio naš,eee.