Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada bi svaki dan, svaka televizija prikazivala zlocin koji se desio u srebrenici opet bi bilo premalo. da se ne zaboravi nikad.
Koji sukobi medzu nama samim pa to je za nepovjerovat ... razumijem da su porodice nestajale preko noci 8000 ljudi u Srebrenici ....al ima i ovog ako si otisao nemoras se vracati i glumiti mangupa omalovazavati raju kako si ti sada sa parama,lesis se svaku noc poslije dzume ides na pivo a glumis nekog vjernika kada ti netko nesto kaze .. zalostan smo mi narod i napacen u svakom smislu te rijeci ....
Lutko moja ja sam Musliman ! idemo dalje Glupaco glupa za tebe sam izmislio pamet a ti da nije bilo rata nebi zgrade vidjela ..idi u kakav cosak i pokri se !
volim Srebrenicu ali eto ipak u Americi živim doduše teško, al šta češ....mora se
Ko god se podsmjehuje nad SREBRENICOM, dabogda mu se isto desilo...
Živjela USA, Je suis Charlie :)))))
🗽🗽🗽
Hahahahaha ovoj mladoj amerikanki porijeklom iz BiH psujete državu koja joj je omogućila sve, čak i dzamije prave. Koji ste vi licemjeri :)))) haha
"Bad Blood = Zla krv" amejzing google translate magija
Ti i ne spavaš da ih ne spomeneš, nije bolest sve što boli.
fino,bolje o ovakvima pisati nego o haticu