Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vracam se u Bosnu sa zenom i dvoje djece nakon 13 godina boravljenja u Americi. Bosni i Hercegovini na hatar. Postovanje svim bosancima i hercegovcima dobre volje.
Neka Allah dadne Srebrenici dobro i jos vise celjadi muslimanske i dosta imetka znanja. Amin
Svaka ti čast, prijatelju. Dok ima takvih kao ti, ima nade za Bosnu, a ne u ovim patriotima što se Srebrenice sjete jednom godišnje, a povratnika nijednom. Nek ti je sve hairli.
Još samo da se ne grade spomenici vlasnicima kuća, nego kuće u kojima će neko živjeti, poslovni prostori, u kojima će neko raditi....Pogledajte Kozarac: spomenik njihovim gazdama širom svijeta, sve veleljepne kuće, bez ljudi i života u njima. I ja sam povratnik, vratio sam se, borim se za život, lako nije, ali, izdržaću, vrijedi....Vrijedi zbog onih mojih pobijenih i zbog onoga što mi je sve urađeno, a ja preživio i prkosim im danas zločincima....
Jeli neko zna koliko bosnjackog stanovnistva zivi u Srebrenici? Koliko se vratilo?
Ehhh da se ovako krenulo u obnovu odmah nakon rata i povratak bi bio značajniji!No,bil hajr.....bolje ikad nego nikad. Nadam se da će biti i novih radnih mjesta za mlade srebreničane jer je to uslov opstanka.