Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubijen doktor..koliko ih je ubijeno u srebrenici, foči, goraždu..itd samo zato što su se zvali, Hasan, Husein, Alija..itd. onda kad su muslimani dobili priliku da se odbrane...eh onda postaju zločinci a sve dok ih se kolje šute...šute ...oni koji su nam nametnuli ovakav život. ako Srbija nije osuđena za genocid i ako su to počinili samo neki dio-RS zašto se miješa u ovako nešto, zašto nije prepustila to RS-u? s kojim pravom ona podiže optužbu ako nisu počinili genocid??????
MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA MITROVICA
Pipo, konju, nahebem ti se materesine glupave umobolne, lupas ko maksim po diviziji, sikter!!! Ti ces kod Srba da cistis klozete, u to budi siguran!!!
SAD kaze tuzilac kako su spremni, kad Englezi potkace i problem se internacionalizuje, a mediji se docepaju price...davno vidjeno...zalosno da je tako, ali je ponekad tako...mediji su cudo, ali sta je sa onima koji ne dospiju u medije...zalosti...tuzices ti, htio, ne htio, i sve cete tuziti i nogama u gu.zicu udarati od srece, kad prigusti, mame vam se spomenem pokvarene i korumpirane i politikanske!!!
Dosta politikanstva, za mrtve neko mora da odgovara!!! U toj koloni je ubijen doktor, koji je spasio nebrojeno zivota, sramota!!! Sram i stid bilo svakog ko blokira istragu za i jedan jedini ljudski zivot, gdje vam je covjecnost i bojite li se Boga imalo???
Zabranili sve komentare, narocito zanimljiv komentar \"drzavnog tuzioca\"(???). Prevodi covjek jos...zedne preko vode...ne znaju ko kakav posao radi, traze od kolega da predmete trpaju po ladicama...ooooj Incko, sta ti rade sudije u protektoratu, bre, a sta tuzioci...mante se politike, konkretno, samo cinjenice i hapsi, da je iz ociju!!! Dokle vise politike, kakav je to sud i tuzilastvo, hapse sitnu borniju a ovi se razbaskarili...hocemo svi malo pravde i prava, morala, etike i sl. Dosta vise ludjacke kosulje!!!
Ne razumijem zsto su se bosnjaci toliko raskokodakali, kao da ce snijeti jaje. Srbija trazi svog drzavljanina i uopste se ne mijesa u unutrasnje stvari bosne. Ne znam ko bi vam ugodio, ali ima nesto sto i ja kao srbin ne razumijem kod nas srba, a to je; Ajde sto jebu,ali zasto usi zavrcu. Vremenom kao i uvjek bosnje ce i to shvatiti posto oni slabo kapiraju, znamo da je njima lakse utjerati metar u guz..u nogo milimetar u glavu. Na kraju, uvjek sam bio optimista pa i sada mislim da ce imponesta uci u glavu.
djelimicno citajuci komentare suludih posjetilaca, mahom moshnjakistanaca samo mogu da zakljucim da su totalno izgubili kompas (prije ce bit da ga nikad nisu ni imali cim su uzeli okupatorsku vjeru) i da su sto se psihe totalno u kyrrccu. naravno da mi budala nije zao. ko im yeebe mater baaliysku. bit ce interesantno u ovoj godini, vidim ja kako je pocelo. polako na vidjelo izlazi prava istina o nasim domacim turcima. bit ce ako bog da jos slicnih hapsenja a ja se nadam da ce napokon i Haris Silajdziju dolijati i biti priveden licu pravde. a poslije njega i svi ostali koji su krivi za necije suze tugu i patnju, smijat cemo se svi zajedno ovdje citajuci moshnjacke usplahirane komentare u svezi sa vizama, ulasku u EU, sportskim neuspjesima i provalama nasih domacih talibana i vodica kamila,... pardon,...kobila.
kaze Barasanin da se optuznica jos prevodi..od 2006...
NEVJEROVATNO,DRZAVNI TUZILAC NEZNA STA DA RADI NI ON NI OSTALI I DA KAO TEK TREBA DA SE ZNA KO STA TREBA DA RADI????INCREDIBLE,ISN\"T IT????!!!!
Barasanin svima koji su optuzeni za slucaj ne preporucuje da napustaju guzno crijevo..kaze otvoren slucaj koji se vuce od 2006..ne kaze da ga je zatvorio i da nista nije napravljeno..krivicu prebacuje na starnca..poznata sarajevska doktrina..nego,antidatirajte tjeralice,satro,kao da ste ih ranije napisali i pohvatajte ostalu gamad od preostalih 17 ratnih zlocinaca..Tu su u guznom crijevu teheransko bliskoistocnom!Znate dobro,juce se vec Stef javio sam da ce sve reci kad ga privedu pred lice pravde za pocinjene zlocine.Uglavnom,misevi mirno i dostojanstveno izlazite i predajte se ..Van iz guznog crijeva zvanog sarajevo..
lep bre neko zatvor!
I WILL EAT YOUR SHIT!
nalazi se u najvecem zatvotu Velike Britanije..Vondsvort,mozda i najstarijem zatvoru..nebojte se iz njega je pobjegao samo Ronald Bigs,ovaj nece,...
Arnaut nije član BH tima , već tima muslimanskog naroda. Srbi i Hrvati mu nisu dali nikakvu punomoć ni legalnost da ih zastupa o ovom slučaju. Ko vam je dao za pravo da zloupotrebljavate zajedničke institucije. Nemate pravo da prisvajate Bosnu kao svoju. I naša je. NE damo je.