Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štaaa je šumnjaciii Ooooo šumnjaaciiiiii
bravo dr. Silajdzicu! ocito je da samo Ti stvari nazivas pravim imenom i ne osjecas se inferiornim za razliku od nekih drugih politickih i inih subjekata u drzavi BiH...,u Srbiji samo treba podrzavati njihove Radikale jer oni najbolje rade za dobrobit srbijanskih susjeda, a Srbiju ce u dogledno vrijeme pameti nauciti majka Europa,aBd ! ;)
meni mame mi moje,da se ne sviđa u bosni otišao bih u tursku,a to preporučam i srbima i hvatima i bilo kome,ako vam se ne sviđa bosna,bjež te ba u matice vaše,kad već nevolite bih
@kobac Sto si tako negativno i satanisticki nastrojen? Ja recimo vise volim slusati tvoju mamu kako stenje i jeca dok svrsava...
@CCCC srbine rasni ciganine, sta te muci ba, ma sto te toliko boli bolan, skicis ko krmak laktaski. ali neka najljepse je slusat srpskog krmka kad skici dok krepava :))))))))))
stipu se silajdjicu salabazerske price, trenutno 50-ak americkih M1A tenkova jesu jedina garancija teritorijalnog integriteta. a to nije dovoljno.
U potpunosti je u pravu.
Svaka čast !!!!!! Gospoda Haris Silajdžić i Zeljko Komšić su rijetki koji iskreno govore pred kamerama. Najbolji ste tandem koji je BiH ikada imala što se tiće političara.
Srbe iz Krajine je prodao Slobo. A ko prodaje ove iz 49% BiH? Srbi pamet u glavu, dokad cete vi biti zrtve vase Velike Srbije???? Ako se zakuha bicete gladni. Za koga?
@MINKA posle dugonocnog samora,trljanja i mazanja odmori se malo pa operi zube i guzu i nasatvak rada za par sati! BOSNA4EVER!
@sss SVE DOK POSTOJI SRBIJA TADIC MLADIC TI STNIKU ZELJAN KRVI I KRADJE TUDJEG NEMA MIRA I NORMALNOG ZIVOTA S VAMA KRVOLOCNICIMA I GENOCIDASIMA! Haris Silajdzic je lord ,CAR u svakom pogledu za te i sve primitivce i ubice ko ti! BOSNA4EVER!
SILAJDZICU TI SI NAJBOLJI CUVAR REPUBLIKE SRPSKE...DOKLE GOD MUSLIMANI IMAJU SVOG CLANA PREDSJEDNISTVA RATNOG ZLOCINCA SILAJDZICA REPUBLIKA SRPSKA CE BITI SVE JACA I JACA I SRPSKI NAROD CE ZBIJATI REDOVE...NEMA NIKAKVIH PREGOVORA, A NE RAZGOVORA SA ZLOCINCEM KOJI JE ZAJEDNO SA CERICEM DOVODIO MUDZAHEDINE IZ ARAPSKIH ZEMALJA KOJI SU KLALI SRPSKU NEJAC... MI SMO NASE ZLOCINCE DALI U HAG ILI SKLONILI IZ POLITIKEI DOVELI NA VLAST \"CISTE LJUDE\" DEMOKRATSKI ORJENTISANE, A VI IH JOS UVIJEK CUVATE I DRZITE U SAMOM POLITICKOM VRHU..
TAKO JE HARISAGA
HARE TURČINE NAPUŠI SE KURČINE!!!!!
Ne volim Harisa, al\', brate, u pravu je čovjek ovaj put. Šta Srbija ima laprdat... Ja bih stvarno voljela da se ukine i RS i Federacija, da budemo fina, složna država, al\' s obzirom na situaciju u Federaciji, ne bih ni ja htjela na mjestu RS-a, da se ujedinim sa nekim ko je u g.o.v.n.i.m.a do guše. Nije ni u RS-u bajno, al\' je 100 puta bolje nego kod nas.