Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je da se ovi srbalji javljaju,da podsjete ove nase sto su za suzivot,sta im srbalji stvarno misle.
BOSNJACI, CEKATI, BITI SPREMAN I SAMO STRPLJIVO CEKATI, A KAD DODJE POVOLJAN TRENUTAK .... ZATEZNA KAMATA. DO TAD NEKA PISU I LAJU KOLIKO GOD HOCE I STA HOCE. JEB*ITE IH I ONAKO SU OPICENI U GLAVU 100%. PA SAMI NJIHOVI LIDERI SU IH TAKO OPISIVALI. SA NEKAKVIM ARGUMENTIMA LUDACIMA MISLJENJE PROMIJENITI NE MOZE, LUDAKE SE TRPA NA PSIHIJATRIJU I NJIH SE IZOLUJE, ZNACI NJIH SE NI U STA NE UBJEDJUJE.
Koju hrvatsku opcinu su bosnjaci etnicki ocistili ??? Lupas lupas a najgore je sto si i priglup. Pogledaj nacionalni sastav opcina u istocnoj bosni, u vecini su bosnjaci cinili preko 60%, eto sta smo izgubili.
@Konj Ti si predpostavljam u savezu reformista sfrj :)
Ado tko je tebi jadan sta uzeo, pa ti vi ste okupirali hrvatske opcine i proveli etnicko ciscenje sto u ratu sto u miru. Stoko!
Ma dobro to, nego, gdje će Džeko?
Mozes da mi pljunes pod prozor,Haro.
@Davor, a da ti madzari zauzmu vojvodinu, pa se onda zajedno okrenite buducnosti. Naivna vam je prica, ne prolazi viseeee
STOP NACIONALIZMU I SUPLJOJ - GLASAJ ZA EKONOMSKI PROSPERITET
nadati se da nece biti sudbina Izraela, a ako se mora nauciti zivjeti na stalnom oprezu, vremenom to postane navika, i napredujes u metodama zastite, bolje je biti oprezan nego se opustiti kao za Tite, a gajiti zmiju u njedrima.
HAHAHAHAHAHAHA :-))))) baliye jos ratuju?
Kakva budala.....i sa ovim da BiH ima buducnost ..nema sanse..Ja neznam sta je bilo u Bih nego klasican gradjanski i etnicki pa i verski rat svako sa svakim ..i umesto da gledamo u buducnost evropu mi se i dalje svadjamo
SRBI SU GENOCIDNA NACIJA!
SLIJEDECI PUT CEMO IH DOCEKATI I POCASTITI GENOCIDOM VECIM OD ONOG U SREBRENICI, IZGLEDA DA JE JASENOVAC, POSLIJE SVEGA, STA SU URADILI U OVA POSLEDNJA VREMENA, JEDINO I PRAVO RJESENJE! ZVIJERI OSTAJU ZVIJERI I NJIMA JE ZVIJER I IME I PREZIME. FUJ GADOVI, VECI PROBLEM KAKO ZIVJETI SA TIM SKOTOVIMA VISE, TO SVE TREBA PROTJERATI PREKO DRINE NEKA TAMO SE JEDU I SMRDE...TO JE ZADNJI NAROD TJ. PLEMENA NA PLANETI I ABORIDZINI IMAJU REDA I MORALA, A OVI BAS NISTA, POKRALI SVE TUDJE I MISLE DA CE ZADRZATI, NECETE, VRATICETE VI TO SA KAMATOM...
on i ovakvi kao on su zatrovali i zagadili, da ne kazem kontaminirali Balkan, sotona sami s tim ima posla!!!