Hatidža Mehmedović
0
Srbi u Srebrenici nisu ugroženi
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi i Hrvati se sele po vlastitoj volji,a Bosnjaci pod prisilom?Zar zaista mislite da ovo poslije toliko godina od rata jos pali na Zapadu. Ovaj \"Danac\" kao mnogi koji zive u zatvorenim eklavama po Zapadu ,pojma nemaju sta misli narod zemlje u kojoj zive.Takav nacin prenose i na BiH tako da Bih pocinje da zivi u zatvorenim sredinama i svaki dan smo dalje od Zapada. Ova gdja koju sam gledala na 60 minuta, koja se jako obogatila od para za zrtve Srebrenice, jos je na istom polozaju mjesto da odgovara pred nadleznim organima za stecenu imovinu.Cudite se sto se BiH ne ukida vizni rezim.Sa ovakom bosnjackom politikom nece nikada.
sarajevo-x: krajnje je vrijeme da ukinete mogucnost komentarisanja clanaka. zasto dopustate raznim psihopatama i inim bolesnicima da se izivljavaju i da piskaraju po vasim stranicama. pa koga je briga za njihovo misljenje o bilo cemu? ako niste u stanju cenzurisati vulgarnost, otvorenu mrznju, nacionalizam, vrijedjanje itd. , a ocito da niste, onda molim vas, zabranite komentarisanje clanaka, ocito nase dustvo ni za to nije ni priblizno stasalo....
opet srbija pocela da priprema genocid , i ratno huskacku demagogiju. Zasto se PIK-u ne postavi ultimatum da razjasne stanje sa Srbijom ? Ako srbija nastavi s istom retorikom to bi se svakako moralo tretirat kao pripreme za novi genocid
Srecko 12.07.2009. u 16:12 @lucky! 2007 godine na promociji novog modela Toyote u Las Vegasu,pri ne uspelom pokusaju da otvori \"peta\" vrata na vozilu. Jedan amer,skotskog porekla,reche drugom,\"glup si ko bosanski islamista\" zabelezeno na kameri. Ti si dokazao da si srbin. Ima li jos neko da laze vise. :))))
laze kuja. garant je lizala mlohavi reisov pimpek.
da mi je znati ko ove srbe iz BiH nauci ekavicu...
NIKO KRUPNO KO POTURICKA KUJA NE LAZE!
Zasto bosnjaci intezivno jedu g o vna??? Zato sto je nena istom onom rukom kojom je oprala s u pak pet minuta kasnije pravila pitu!?
Srbi nemaju od cega biti ugrozeni sve dokle god imaju Nasera Orica,za licnog zastitnika i komsije muslimane koji svakodnevno velicaju ratna desavanja u i oko Srebrenice nasta vlasti REPUBLIKE SRPSKE sve to mirno i stalozeno posmatraju .Samo se pitam kada ce sve rahmeti koji su ukopani na Kovacima kod Sarajeva prenijeti u Potocane,ako ne ove onda sigurno nagodinu za godisnjicu nastradalih !!!
BosnjakSrb 12.07.2009. u 18:27 POturica gori od Turcina. P.P>Njegos Pa šta ?! Ti se opet javljaš sa svojim glupim komentarima,genocidaš ja koliko znam Njegoš je Crnogorac.Pošto takvi kao ti sve svojataju pa i Bošnjačke pisce. Meša Selimović Bismilahirahman irahim.....Počinjem ovu priču.... Kakav je to Srpski pisac koji počinje djelo sa Bismilom.Nisam znao da ima i Srba Muslimana,drago mi je zbog toga.
POturica gori od Turcina. P.P>Njegos
Sto bi rek\'o moj djed: \" NE MOŽE SRBIN POBIT\', KOL\'KO MUSLIMANKA MOZE RODIT \" ! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH ;)
Sony, sto mi se ovo dopade od Cosica,ovu bi gospodju Hatidzu poselamio od srca.Svaka joj cast na ponosu,cistoti morala i reakciji na temu ugrozenosti .. svi su danas u BiH ugrozeni!
ZA SRECKO-------\"SRECO\" MOJA....NIJE TRAGEDIJA LAGATI,ALI JE TRAGEDIJA JEDNOG DANA POVJEROVATI U SOPSTVENE LAZI....MISLIM DA STE TU NEPRIKOSNOVENI \"BOLESNICI\"......
Gospodja je u pravu.Zato u Srtajevu ako imas Srpsko ili Hrvatsko ime garant ces dobiti posao.Nebe beli lose da probate dobiti posao u Banja Luci Osim toga kada ti neko zaprijeti da ce ti odsjeci glavu to nije ugrozenost..naprotiv to je izraz ljubavi. Samo se pitam koliko je stvari doticna Gospodja napljackala u napadu na Kravicu 1992 ?