Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ psiholog: a sestra i mama ti se dive bosnjackim debbellim kittama, jer takve najvise vole. a baba smrdljiva ih je takvih na desetina primila.. doduse turskih.
\"smrde sloga\" - HAHAHAHAHAHHAHAHHAHHA
Divim se Hrvatima na radinosti i slozi, Srbima na pameti i na sposobnosti, a Bošnjacima na ljenosti, gluposti, primitivizmu i zatucanosti.
Bas si slatka. I taj nadimak ti u potpunosti odgovara.
@šetnicka SI... a otkud ti nevjerniče na teheranskom portalu?? zar nisi na hercegbosna forumu ili na nekom četničkom portalu...beograd cafe ??
A gdje je Bosnjacka glupost kao obiljezje nacionalnog identiteta ???? Pa ne moze bez gluposti Bosnjak kak obi onda u viceve i skeceve, ko bi zasmijavao Hrvatsku i Srbijansku publiku glumeci u tv serijama.
Meni se čini da veći dio sva tri navedena naroda \"krase\" mržnja, zloba, zavist, nepismenost, vulgarnost, i druge slične osobine, a to sudim prema komentarima na ovoj i većini drugih tema. Hvala nebesima na onim časnim izuzecima, koje još uvijek mogu da smatram prijateljima i rodbinom! Uzgred, rezultati istraživanja, kao i samo istraživanje, su totalni promašaj teme! Lijep pozdrav normalnim ljudima, odakle god bili i kako god se zvali!
@... i slovenačkih ćevapa;)
krasila bi i vas sloga da su vas rashebali u sest drzava, vama su dali i vise nego sto vam pripada, ako izuzmemo hercegovce hrvate.
fino krenuh al mi ova placip.cka unisti koncepciju, idi u siriju i tamo zivi, mozda ti se osuse suze, ko te s...!!! Bil i ti pemzije, il sta hos? Idi Lagumdziji trazi nafaku, sta ces ovde.
Ej vehabince odj.ebi sa portala i idi na cavcaz.com i tamo vazi
Bosnje jedini jos imaju ono \"kafa i komsinica\", vremena napretek, ne radi se nista, ta neka gostoljubivost, recimo. Znaju biti dobri drugovi, bolji nego ovi ostali, iskreno. Ali sta ces kad se ne slazemo politicki, da smo se razdijelili, lijepo bi se druzili, sigurno.
Malo o hercegovcima Hrvatima Jedne prilike mi je jedan čiča Hrvat iz Bosne kazao Hercegovci Hrvati su dju.brad najveća,prave se da su pokupili svu pamet svijeta a u stvari neznaju ni od kud su šuplji,težak narod u pm. Isprika za hercegovce,ja pošto kupio po to prodo.
A da su Hrvati radisniji, mozda je malo i samo djelimicno tacno, ali recimo da ima malo istine. S tim sto Hrvati rade, ali i navikli su, pod okupatorima, samo sto ne znaju to da iskoriste, nekako su stisnuti, uskogrudi. Nadasve su nedrustveni i hladni. Umislili sebi da su bolji od druga dva naroda. Ne znaju se organizovati. Nikad nisu imali to oko organizacije, jer su uvijek drugi to radili za njih.
Odlicno zapazanje i fantastican komentar.