Lagumdžija u posjeti SAD-u
0
"Spremni smo za Dejton 2"
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Zlaja, pravi drzavnik. Neko ide da se dogovara u Laktase i Grude sa seoskim poglavicama, a neko bogme u Washington i New York sa svjetskim politicarima.
Napokon,vakat je bio da se unisti ova nakarada od Dejtona 1....Vakat je bio ima 10 godina ali..tek sada su skontali da se sa jabadahijom i l-o-p-o-v-o-m iz Laktasa ne moze noramno i lijepo komunicirati...NEMA ENTITETA I ENTITETSKOG(geto)glasanja!Promjeniti ime g-e-n-o-c-i-d-n-e- tvorevine!
VI ZA DEJTON 2, A MI ZA DOM !!! POZDRAV ZLAJOGLU MILOSEVICU IZ STOLNOG HRVATSKOG GRADA MOSTARA I HERCEG-BOSNE !!!
Ovaj se Lagumdžija vopra naložio, ko bitan neki lik...
Vladate,ali na 24% teritorija...i to vam je puno. Zalim sve mosnjake koji to ne shvacaju i zive u zabludi dole u Sarajevskom pasaluku
Mosnjaci istice vam rok trajanja......
OVAJ LJIGAVI TENKRE OPET PRODAJE MAGLU, PA GLUPE MOSNJAKE FARBA UZDUZ I POPRIJEKO A ONI GLUPSON I VJERUJU !PA OVAJ KONGRESMEN ZAJEDNO SA ZLAJUOGLUOM MOZE SAMO MAHATI USESIMA,JEFTINI POLITICKI EPP OVOG DILENTANTSKOG UVLACIGUZA !
Ajmo Bosno svi za Treći. Biće nam svima bolje.
Po meni su vece sanse za Washington 2 i s tim u vezi neke prekompozicije u FBiH.
Halo, genocidni i skutori...TISINA... inace cu vas sve majorizirat!
E moj cale da si ti sad ziv pa da vidis za sta si se ti borio... Glupani na vrhu to je njima samo papir mame im se ja posteno, nije prosao prvi kako treba pa de ti drugi, a ko j.e.b.. posten narod koji se svakodnevno bori da stvori posten zivot, a ti Zlaja (i ostali politicari) hodaj po svijetu i sklapaj sporazume ionako te boli k.u.r.a.c da se opet ne daj Boze zakuha ima se uvijek negdje pobijec i komandovat iz fotelje.
Jooooj Zlaja ti trcis u Ameriku do nekakvih kongresmena da im lizes gujicu, Covic i Ljubic idu do Angele Merkel da joj miluju runje, a Dodik ide Putinu da cijedi kitu. Pa dokle vise tako????
a va cova ne zavitlava heheheeheheheh toliko je dobar za vas da nemate nikoga u vlasti heheeheh
sto neko vodi kampanju protiv zlaje na sarajevo-x ovaj sto kopira iste komentare !!! crknite dusmani nacionalisticki !!!
Djeco, da vam cikica kaze da vas Zlaja samo zavitlava a sarajevo-x navlaci na tanak led... Sastanak sa americkim kongresmenom moze imati svaki gradjanin USA i svaki stranc..Potrebno je samo da uplati &15000 i pola sata moze da se slika sa njim..To se u Americi naziva \"Najnizi nivo lobiranja\" i potpuno je beznacajno.... Kao i ostali dosadasnji politicari Zlaja koristi isti \"multieticni trik\" i drzi vas u ropstvu...
smijesni ste kako vas zlaja zavitlava..
Spremaj se za KPD Zenica, Zlajoglu, i ti i tvoja nacionalističko- reketaško- crnokošuljaško- staljinističko- mesarska bagra koja je izvršila državni udar.