Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta? O čemu razgovarati, šta možete dogovoriti, koga lažete 20 godina??? Da vi želite promjene, za 3 mjeseca bi napravili normalnu državu. I naravno, svakih cca. pola godine se oglasi neki diplomata sa izjavom \"budućnost BIH je u EU\". Bravo! Bravo majstore! Je li te za tu misao plaćamo 50 hiljada mjesečno (Intzko, npr.) Okrenite se sebi i trudite se biti bolji, umjesto što na svaki članak o politici ostavljate po 200 komentara......dok se svađate, mogli ste nešto uraditi.
Za SDP sam glasao jer su obećali Zakon o opljačkanoj imovini. Šta god drugo uradili - NEBITNO, al\' Zakon o opljačkanoj imovini na prvom mjestu! NAPRIJED ZLAYO!
cinjenica je, gledajuci ove komentare.. da oni koji podrzavaju SDP sasvim konstruktivno gledaju na ovo, dok oni sto ne podrzavaju imaju komentare djece iz obdanista, te u svojim komentarima najcesce imaju navijacke parole. gospodo, ovo nije fudblaska utakmica ili odbaniste, i ako nemate sta konstruktivno napisati, nemojte brate niti pisati. narusavate ugled najposjecenije sajta u BiH, koji se btw zove sarajevo-x.
Biće bolje kad bude Treći. Hajmo Bosno svi za Treći!
Ipak je lijepo sto se Lagumdžija vraća svojim jevrejsko-srpskim korijenima
gdin. Lagumdžija prijavljuje svoje prebivalište u Dubrovniku??? (vrlo povjerljiva informacija) znači zakuhao je ovdje, i kako bi mi rekli, \'\'fata se noge\'\'....fino, fino ne može finije :)) bas me zanima kako ce se situacija odvijati :))
Zaustavite ovog ilegalnog stanovnika parlamenta.
Magarcina
@vijest \"Sta je rat Srbima donio?\" zaboravio si kosovo
slobodno ga dodjite pretrazite u hercegovini nije tamo
@@vijest on je u srbiji
Da se tamo Ratko ne krije?
najbolje bi bilo da se vi svi povucete iz politike ,jer veze vi nemate nikakve ,sad vam ni dejton ne valja ,a spomenucu da taj isti je zaustavio rat ovde,dalje kakav ba nato j.e.b.o vas isti da djeca ginu za americko-britanske interese mars stoko jedna u penziju i vise se ne vracajte ,dajte ba ljudima ,ponavljam ljudima da rade taj vas posao jadnici napaceni uzeli ste sve donacije koje su stigle u ovu zemlju ,a sta ste napravili ...?????NISTA ,JEDNO VELIKO NISTA....KAKO VAS BA NIJE SRAMOTA SVAKO JUTRO SE POGLEDATI U OGLEDALO ...FUKARE JADNE .hvala
Satrali ste Srpski narod sa veliko-srpstvom.
Pa u citavoj istocnoj Hercegovini nema vise od 75 000 stanovnika.
Jeli ovo neke budale pozivaju na rat i prse se time? Slobodan, Karadzic i Mladic su dosta Bosnjaka pobili u proteklom ratu. Sta je rat Srbima donijelo? -Iseljeni Srbi iz Hrvatske i posvadjani sa Hrvatima. -Posvadjani Srbi u Bosni sa Bosnjacima. -Dosta naroda iz Srbije odselilo van Zemlje. -Srbi kukaju kako Srba u Srbiji za 30 godina nece biti vise od 6 miliona. Pa da se nije ratovalo i dan dans bi Srbi zivjeli u Hrvatskoj. A u Bosni nebi bili posvadjani sa Bosnjacima. Srbi u Bosni imaju manje mladjih nego FBiH. Hocete da pogine i ono malo mladih i zatarete svoj narod u BiH?
Jedina moguca buducnost ove drzave je razmjena. Bosnjake iz Sandzaka u RS a srbe u Sandzak i mirna Bosna.