Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad zamisli kakav je cirkus na tzv privatnim fakultetima.. drzava za lopova.
Ganić je najjači, uzo od Saudije 10 miliona dolara grant :) Smiju se djeca Saudima.
Mi znamo kako napravit školovanje da bude jebeno a beskorisno.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ako je išta trebalo zadržati i ne dirati iz onog sistema onda je to sistem školstva,zdravstva i sistem socijalne politike.
Sr*anje u bojama. Studenti su sigurno ispolagali pola ispita s drugog ciklusa (po novom) vec u prvom ciklusu (po starom), pa im ostala samo razlika koja se moze odraditi u jednoj akademskoj godini. Neka nase cate po ministarstvima jedu g****. Ipak... 5.5 milja... puno, brate!
jel to i ovdje brisu komentare koji im ne odgovaraju?
Akademska zvanja jos uvijek se dijele "kapom i sakom"doktorska takodje. Kazem koliko samo ima doktora i medecinskih tehnicara, anasteziologa sa kupljenim diplomama. Ja im ne bi ni macku povjerila za lijecenje.
Hahaha čuj političke NAUKE hahahaha. Definicija nauke je slijedeća Science is systematic knowledge of the physical or material world gained through observation and experimentation. Inače eksperimenti i posmatranja su sastavni dio politike. Koja ubleha od fakulteta koji je radio ilegalno.
Samo što Science u toj definiciji označava prirodne nauke. :)
Pa Prkosna to i jesu Science. Zato zapad poznaje recimo B.Sc, LL.B, B.P.A.P.Mgt. i s.- Ima tu razlike.
Ta ce Travnik
Svu mafiju pohapsiti, ali kada su ove diplome nevažeće šta tek trebate raditi sa onim sa privatnih fakulteta gdje "pojedinci" diplomu četverogodišnjeg studija dobiju za jednu ili dvije godine studiranja. Pod hitno usvojiti zakon o ukidanju privatnih fakulteta.
Pozdrav za moga jarana Teufika ( Tufku ) od jarana iz Gimnazije , ne daj se makar če vam pare vratiti ;-)
Ovo je greska, fakultet i politicke nauke ne ide zajedno..mozda KPN? Kurs politickih nauka?
Upisao sam FPN prije 4 godine samo zbog potvrde da sam student da bih usao u Austriju.Zamolio bih sud da im zaplijeni moje dokumente jer kupe prasinu na FPN :D. pozzz iz Wien
jos travnik i siroki da zatvore i moda ova drzava krene naprijed
jos travnik i siroki da zatvore i moda ova drzava krene naprijed
jos travnik i siroki da zatvore i moda ova drzava krene naprijed
koji je studij u pitanju
Pa ljudi zar ne citate tekst koji komentarisete? Ponistene su magistarske, a ne fakultetske diplome spomenutog faksa.
Razlika je sto makar imas diplomu i stepen obrazovanja VSS. Slazem se da je sve ostalo propalo. Kao da je jednostavno dici kredit za magisterij koji te na kraju sa knjigama i ponavljanjima izadje blizu 8.000 KM na FPN, pa vracas banci 12.000, pa predavanja, ucenja, polaganja. Onda na sve to izvedes raju na gala dernek kad odbranis magisterij (ipak red je) i sve to popisas, jer je uprava radila nesto na svoju ruku i tako x300
uvedite red ma privatne fakultete, uhljupi zavse srednju u sirokom, fax u travniku i kiseljaku, dok se posteni.studenti muce po drzavnim fakultetima
Postenih svugdje, kao i nepostenih. Dajte ba, na UNSA non stop afere, a privatni sute i rade. Da ne spominjem drzavne u Tuzli i Mostaru i Banja Luci... sve sami sadizam, nepotizam, i neprofesionalizam. Pa na Ganicu je dean Politickih nauka zena koja je direktor Istrazivackog centra za drustvene studije na Stanfordu. Pisam se ja na postene drzavne. Jeftini jesu, ali to nije garant ni postenja ni kvalitete.