Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ono jezik gdje se u svaku drugu rijec ubacuje H ?
Dopuštali ustaško-četnička redakcija neke normalne komentare osim svojih vlastitih ustaško-četničkih...??
učio ja srpsko-hrvacki sad govorim bosanski znam ja i egleski mucam njemački i ruski kad bi barem naši političari znali mucat kako treba na nekom jeziku pa nek raspredaju onda šta ko govori i kojim jezikom
Kardaš-ijan!
Pušenje ubija. Pušenje ubija. Пушење убија.
Bosne i bosanskog jezika je bilo, ima i bit ce sa ili bez njih.. Jedna si, jedina...
Problem Muslimana Bosnjaka u Bosni traje jos od 1876.g kad su se Turci povukli, od tad je pocelo tesko vrijeme ...Berlinski kongres, znamo sta su rekli,Austrougarska , pa dolazi,Titin komunizam 50.g,pa agresija srbocetnika preko Drine ...!
Onda su i skotski, irski i americki jezici..
Jesti, i srpski, austrijski, švajcarski itd.
Reci mi kakva je razlika izmedju bosanskog,srpskog i hrvatskog? Ako je problem kako ga zvat..zovite ga marsovski
PRIKAŽI ODGOVORE (2)