Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali su ameri umjesto dijamantskog penetratora postaviti jednog bosanca glavom na dolje, izbušili bi barem pola metra!!!
Možda izgleda banalno ljudi, ali velika se stvar dešava tamo gore. Prodor u svemir (iliti Mars) je možda jedina nada čovječanstvu da sam sebe ne raznese u paramparčad, jer imamo tehnologiju za to, a intenzivno i radimo na tome.
happy ja.. mozda ce sad ameri kad nadju tamo neke marsovce prestat tuc muslimane i krenuti u novi rat protiv alienizma
-busi... hahaha... busi... -pusti me... zvacu decuuu... decoooo... decooo...
lakse bi bilo da su pokupili nezaposlenih iz bosne, za dobre pare i rovove bi im iskopali na marsu.
Ja ovi Ameri stvarno su ludi nemaju koga vise da terorisu na Zemlji pa sad buse rupe gore po Marsu. Mamicu vam spapatrljim !!!
Nek si mu fržu skino!
Spirit karo Mars !!!!!! (sa rupom)
hahah, pravo bosanac, sama kritika. Al doci s necim; sanse nema. Kao prvo, bitno je znati od cega se sastoji kamenita segmentacija. Uz pomoc tog znanja mozda se moze nekad omoguciti terraforming na Marsu. Kao drugo, nije lahko programirati "samostalni" program koji ce davati naredbe jednoj motoricnoj snagi. Potencijala energije igra veliku ulogu tu. A energije dovoljno za ovakvu kompleX instrukciju, jednostavno nema spirit. Zato su trebali Nasa-ovci da "cut-down" needed energy potentials. I dodato sa ostalim software i hardware problemima... hvala bogu da je uspjelo busenje.
Ako su oni na Marsu ja sam na Veneri! Nisu ni na mjesec otisli! Nijemci fino nasli dokaze da je sve bio fol! Eto toliko o americkim pricama!
au sto zaostaje ova nasa civilizacija. cak 2.7 milimetara!!! uspjeh jebote. neka mu ugrade minijaturnu zolju sta se pate koji k..
skino spira frzu marsu