Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima da g u ZIMO Fahru poslije izbora..
Ne prijeti izjava Špirća miru BiH, vec kriminalne radnje bošnjackih, hrvatskih, srpskih stranaka na vlasti, miru u BiH prijeti 2.000 radnika Krivaje-Zavidovici sto nemaju ni placu ni posla, sto građevinari u BiH ne mogu dobiti posao u svojoj domovini, sto RVI nemaju ni posla a smanjuju se place, sto umirovljenici imaju mirovinu 290 KM.,....na kraju krajeva, te kriminalce smo mi i doveli na vlast, a narodna je izreka da narod ima vlast kakvu zasluzuju...
to..razdrmaj guzove muslimajmunima..
E moj Suljo, sto si pricao pricao si od oktobra nema te vise... A Bakir me razocarao kad je prihvatio kandidaturu za predsjednika po naredjenju tihica. Mislio sma da je bolji. e \"Vidi Sulju kako Tadica sa zadovoljstvom ljubi u bulju!
Oluja dva, pola miliona izbjeglica. Hajde odvajajte se molim vas.
da SULJO poljubi brata TADIJU (poput ono u POTOCARIMA) uz zamolbu da ovaj pojasni svojim igracima da se plaho ne uznemiravaju do oktobra jer su i onako od Sulje sve suplje, od novembra po uvrijezenoj matrici. I po tko zna koji put tresla se gora rodio se m... suljica Jaka pulitika nema sta, aferim Hdz Sulejmane!
jarane barem nauci da se pise BABO a ne BABA hahahaha prije nego se pocnes pretvarat da si musliman:)
Smrdin pirilo pali traktor a mozes i pjeske.
...jer nijedna secesija u svijetu nije izvršena bez sukoba, saopćeno je danas iz Stranke demokratske akcije\" -SDA hoce da kaze da ce BITI prvo sukobi pa onda ce, BITI SECESIJA\" vele ko, malo se popuskaramo da narodu svom, zamazemo oci ! Dalje SDA, rese...presud za kosovo i presudu u predmetu BiH protiv Srbije, koje govore o odgovornosti vlasti RS-a za masovne zločine prije mogu biti osnov za ukidanje RS nego za otcjepljenje i međunarodno priznanje\", -Tako bi SDA vec, Srbiju oslobodila odgovornosti, i jos kazu ,presude MOGU\" biti osnov\" ali eto ovim jadnicima Sulejmanu T. i Bakiru I. jos uvijek nisu, osnov\" za ukidanje rs niti njima ista predstavljaju! tihic, izetbegovic,spiric, dodik vode oduvijek jednu te istu zajednicku politiku . U VELIKOJ SU ZABLUDI!!!!!
Takvi kao ti se ufate noge pa iz zapadnih zemalja navijaju kao da gledaju fudbalsku utakmicu ...
Ti i tebi slicni ce sigurno ostati i braniti zemlju futavce mali sa mozgom na kojem ti ni kolibri ne bi pozavidio...
Vide da gube tlo pod nogama.Sto se i sa prilozene slike moze procitati na njihovim pok.are.im f.c.ma.Prave kis.le f.ce.Nemoj te misliti da ce neko ratovati za vas.Pokazali ste se nema se sta reci.Borce koji su se borili pretvorili ste ih u beskucnike. @malcom Svaka cast!!!
ovo je po meni izravna prijetnja od strane muslimana. da bar imaju kapaciteta za nekakav vojni sukob vec ce biti placa samo nakon par sedmica rata i pozivace cijeli svijet da im se pomogne. Nedime sta nam hovo radeeeeeee
DEVIZA ZAVADI PA VLADAJ !!! STOP NACIONALIZMU, OFIRNI STE I VI I SNSD.. !!!
im li kakva dama da me vodi na cevape!? ;) tamo oko iftara