Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bih sa entitetima nikad nece uci u eu, prvo gasenje entiteta, pa onda u eu
4- spiric je jedan od najvecih neprijatelja koji vec od njegovog dolaska na mjestu koje ima radi energicno i na sve moguce nacine opstrukcijama,blokadama,skrivanja vaznih dokumenata na NEPRIJATELJSKU aktivnost i zavjeru protiv drzave Bosne i Hercegovine! NO PASARAN! BiH4EVER!
3- pa je jedini Silajdzic u Julu reagovo na ovome dok je tihic fino spavo u korist nacisticke fasisticke srbije i genocidne tvorevine
2- pa je postavio pijuna lidiju za lobiranje protiv BiH-e u korist genocidne srbije
1-ovaj na slici je drzo u fijoci namjerno prazno mjesto direktora biroa u Buxellu za integraciju nase drzave u EU-u
@Cera POTPISUJEM! Nedaju da mi prodje duzi komentar! BiH4EVER!
Nista mi smjesnije nije od Spirine brige za drzavu, u stilu ono ...\"sefe, ja ovo moram reci a ti nemoj da mi zameris jer znas da me za nju boli k...c ali sam, jebi ga, njen premijer pa moram malo... ono...znas...\"