Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A , kakav si ti ministar ? Je si li četko ili si bljuvotina od čoveka ? Jer samo bljuvotina može izvršiti malverzacije i prevare koje ste vi svi izvršili i imati plate po 7-10 hilj ., a narod na izdisaju . A vi ste kao tu zbog naroda i rs-a. Malo morgen , što bi rekao veli vožd. PS samo još malo , slede hapšenja
Braćo Srbi prisjetimo se samo nekih od mnogih neprijatelja našeg junačkog srpskog naroda: -ljigave Ustaše (Hrvati), -pogane Balije (Bošnjaci), -smrdljivi Šiptari (Albanci), -znojave Crnčuge (Amerikanci), -podmukli Čifuti (Jevreji), -zlokobne Čardašlije (Mađari), -otpadnici Hrišćanstva (Bugari), -smetljište Islama (Arapi), -šugave Lijenčine (Crnogorci), -ušljive Švabe (Nijemci), -nacističke Sluge (Ukrajinci).
ovi Dodikovi su jarane spremni na sve,,,gori im pod nogama opasno prpa,,svaki dogovor na nivou drzave njima je izdaja Nekog srpstva,,,ispripadase onaj jadni narod dole,,,*** ga finansijski sad ga jebu ponovo nacionalizmom iz kojeg se krije lova i njihova guzica,,,ma mrs u P.M gori sam ja sto se nerviram:)))
Naravno da su sposobni da gaze preko mrtvih ali i protiv takvih ima lijek a zove se istina. Upravo tako saale nema mjesta za nervozu. Jer što se mi mi više nerviramo i reagujemo na njihove provokacije to je njihova pozicija sigurnija. Što bi rekli naši dijasporci "metni ga na ignore"
Sekularna drzava samo tako. Religija i drzava potpuno odvojeno, sta ima drzava BiH da sklapa ugovore sa vjerskim zajednicama?
Ako su ovi halal ministri, onda si ti poslanik, budući robijaš!
http://www.igrice-tigrice.com/zabavne/daj-dodiku-zlato/
DRUŽE ŠPIRIĆU JELI TO TI SE ULIZUJEŠ KABADAHIJI DODIKU I NEGIRAŠ PRAVA BOŠNJAČKOG NARODA DA U DRŽAVI BOSNI I HERCEGOVINI I BOŠNJACI UŽIVAJVAU SVA GRAĐANSKA I LJUDSKA PRAVA KAO I DRUGI NARODI U OVOJ NAM ZAJEDNIČKOJ DRŽAVI. ŠTO TI TO SMETA HALAL HRANA I HALAL ZARADA.NE BOJ SE TI CERTIFIKATA, VEĆ SE BOJ DRAGOG BOGA ŠTO RADDIŠ ONO ŠTO JE DRAGI ALAH ZABRANIO I HRANIŠ SE HARAMOM NEZAKONITO STEČENIM VELIKIM KOLIČINAMA NOVCA. NEĆEŠ NOVAC NITI BOGATSVO PONIJETI U GROB,KAO ŠTO GA NI DRUGI NISU PONIJELI.NOSE SA SOBOM SAMO DOBRA DJELA.BOŠNJACI U OVOJ DRŽAVI KOJA JE I NJIHOVA KAO I TVOJA NE TRAŽE NIŠTA VIŠE OD NJE NEGO ONOLIKO KOLIKO IMAJU I DRUGI NARODI KOJI U NJOJ ŽIVE.TAKO ĆE BIT I DRUGAČIJE NE MOŽE.
koja je ovo konjina-on od bijesa ne zna više šta ce ........ ovo su mu zadnji trzaji u politici kao i vecini njih ...... mogu kenjati još kratko vrijeme - EU i NATO su tu a onda marš u kucicu...
BN TV: Gordan Milinic 01.10.2015 https://youtu.be/zvo4sl2OTZ4
...zombi se uznemirio...
toSU IZGLASALI KAKO BI SE OVA JADNA DRŽAVA ŠTO PRIJE RASPALA.S R A M O T A !
što se ti Špiriću toliko brineš šta grupica izdajnika radi u Sarajevu? U RS- u se pita predsednik Mile a njihove dogovore mogu da okače mačku o rep.Jednostavno, prave račun bez krčmara
Ničija nije svijetlila do zore! Ova njihova partija neće dočekati ni ponoć. Odoše u bajbok čim se završi novi zatvor!
slažem se, Ivanić, Bosić Čavić i ostali izdajnici biće ćorkirani
_"Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH, utvrdilo je na sjednici 29. septembra Prijedlog osnovnog ugovora između BiH i Islamske zajednice u BiH, sa izmjenama na sjednici, uz obrazloženje da se Osnovnim ugovorom želi obezbijediti jednoobrazan pravni okvir u kojem će sve crkve i vjerske zajednice u BiH djelovati i biti izjednačene u pravima i obavezama bez ikakve diskriminacije." Ugovor je dobar za sve crkve i vjerske zajednice u BiH koje će djelovati i biti izjednačene. Šta je tu sporno Špiriću? Je li spor što nema vjerske diskriminacije, pa je želite izmisliti?
Iskreno neznam šta će sekularnoj državi ovakvi ugovori! Ima ih u Ustavu i to je dovoljno. Ako će se namicati pare VZ onda to nije u redu kada je država u dubiozi tolike cifre - vjerske zajednice samo gledaju iz prikrajka!
ovaj tip je olicenje podlosti, dok koristi "srpski narod" za politicku manipulaciju, njegove misli i djelovanje kao krajnji cilj imaju novac na bankovnom racunu. ljigavo, zar ne?
Ne ulazeći u detalje ugovora između Islamske zajednice i BiH, jer detalje istog ni ne znam, mogu reći samo da je ovaj Špirić smiješan lik...obična marioneta u rukama stranačkog šefa, koji najbolje zna, ko su pravi srbi... Do juče pravi srbi nisu bili samo oni koji su ostali živjeti u Federaciji, oni si bili izdajnici srpstva, eh sad su izdajnici i oni koji ne misle isto kao Dodik, makar oni bili i iz RS-a.. Stvarno bijedan pokušaj neke ironije i izrugivanja na riječ "halal"...
Ovaj golobradi pesko u liku Dodikove Pudlice........
Špiriću ne s.eri!!! Godinama si u sarajevu u vrhu vlasti, osladile ti se hiljade maraka plate i sve ostale pogodnosti!! Ti si kao Vranjes-samo u politici!! Ko za bosnu igra SRBIN VISE NIJE
Sinoć sam gledao prilog na ovu temu na RTRS i pomislio sam da je 93 i da će se u prilogu ukazati pokojni Đogo. Neko je naručio orkestralnu halabuku zbog potpisivanja sporazuma sa Islamskom zajednicom u BiH, slični dokumenti od ranije postoje sa Katoličkom crkvom i SPC u BiH. Taj sporazum je napadnud zbog toga što se uvodi pravo da uposlenici imaju mogučnost da izaberu halal hranu, da im poslodavci moraju omogučiti da u vrijeme džume obave namaz i da im se ako žele odobri NEPLAČENO odsustvo za obavljanje Hadža. Riječ Hadž je višestruko korištena u pjeorativnom smislu kao hadžiliku. Pri tom se zaboravilo reči da je isto omogučeno pravoslavnim i katolicima. Dapače nisu spomenuli raznorane slave i obilaske svetišta koja omogučavaju i plačaju pojedina ministarstva, kao što je recimo odlazak katolika u marijansko svetište u Portugal ili obilazak Krfa i vojnih grobalja Srbijanske vojske iz I svjetskog rata. Prilog je bi jeza, čitanje pojedinih članaka izvučenih iz konteksta ...
... s naglašenom muzikom poput "dokumentaraca o Špegelju" iz produkcije KOS-a. Upotreba riječi hadžijanje i hadžiluk s ciljem polarizacije gledateljstva. Sve to samo u cilju dizanja tenzija i vrijeđanja vjerskih osječaja drugih bi u svakoj normalnoj zemlji moralo rezultirati tužbom po službenoj dužnosti ali kako ovo nije normalna zemlja ujeo vuk magarca.