Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej raja ocel neko malo pisoke AKADEMIK ce vam sve popiti
Samo bih da skrenem paznju na cinjenicu da je DOBAR dio BiH odavno u EU :-) Kako? Posto jednu zemlju cini, izmedju ostalog i njeno stanovnisto vjerovatno je vec oko pola miliona Bosnjaka gradjani EU! i ja sam jedan od njih i htio bih da kazem da uveliko koristim sva raspoloziva sredstva demokratije i da saljem pisma, izvjestaje na svedskom jeziku svome parlamentarcu koji sjedi u Briselu :-) Do sada sam uspostavio kontak sa 4 parlamentarca u EU..... lobovanje na njihovom jeziku cini cuda :-)
sax-fasisti! Isti ste kao i primitivci kojima ste dozvolili da komentarisu i ostavljaju ovakve poruke, poruke protiv BiH. Smmraddovvi
jbt ova jaca i ovaj peder uvijek zajedno
tako nam i treba da nas ovi gadovi sramote...kad nema nijedno bosnjaka da kaze da je kosovo drzava i (rs) genocidna tvorevina !!!
majku li mu chetnicku srs-ovsku, kusavu. cije sada stavove zastupas, srpske nacionalne ili BH drzavne?
kakav si jado jadni ko te postavi na tu funkciju kad nisi jos dorastao zivbota i kulture Krme srpsko sam si kao jedna figura kojom DODIK upravlja kako hoce jado jadini,moras da sramotis Bosnu i Hercegovinu samo zbog te svoje nekulture,Pa ljudi pitam se zar nema vise u Srpskom Narodu nikog ko razmislja normalno i nije svjestan da je zivot samo jednom...Boze sacuj me ovih EXTREMA SRPSKIH isti su kao Talibanci
Spiricu gofno jedno predstavljas drzavu BiH a ne velikosrpke fantazije.
Sve je ovo budaleština...nemamo posla, nemamo normalan život a brine nas \"veliko sranje u Ruandi\", ko biva Kosovo...E moj Špiriću, de pometi u svojoj avliji, pa brini o kosovu.... Mani se ba te lažne solidarnosti....nisam sigurna ni da si bio ikada prije na Kosovu, sada ko biva i tebi dole \"Kolevka\" I, ko ti je dao pravo da napuštaš skup, jel te zato plaćamo svi mi, ne samo srbi... dajte ba, sve troji, manite se više i Srbije i Hrvatske i islamskih zemalja, okrenite se sebi. Htjeli ili ne, svi ste vi BiH, ni srpska, ni hrvatska ni bošnjačka...
ce svi redom da izguze Jacu i brdo ce se zvati \"Brdo kod karanja\" Jaco bekrijo, sram te bilo, ko bi rekao da u njoj chuchi taki shejtan
To moze uraditi samo onaj kome drugi komanduju,bez obzira sto je on napustio sastanak ,kosovo je realnost i mora da sto prije to svati.Mogu da kazem da nije zreo za jedno mjesto koje sada drzi,ali nicija nije gorjela do zore ,kako kaze narodna poslovica.Pozdrav!
A portala i SRANJA hahahahaha ... maloumnika i budala, neizlječenih plitkih mozgova, vidi ovog AKADEMIKA, ... iz udobne stolice na zapadu sije mržnju i potiče nasilje, ... administratore i moderatore ili ako te ima u opšte, čita li ko ove komentare ... pa brate il iste kontrolišite il zatvorite, mislim na komentare.
Izgleda da je ovaj samit zavrsen za sat vremena. Pa koliko ste para skrsili za ovu glupost?? Komotno ste mogli telefonom reci sta imate. Bagro rasipnicka i jedni i drugi i treci!
Nemas ti Veliku Srbiju krkane, vec ti mama ima Veliku Qurcinu i to u guznom joj crijevu.
Kakav rijecnik jednog srpskog AKADEMIK divno nema sta, kultura izrazavanja na nivou