Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ne mora se ni vracati iz kine...
je li to vrijeme mjenjati staro auto, onaj Q7 S line je baš grohnuo za godinu. Sad će ga morati nekom platiti 10 000 KM da uništi auto jer je staro.
koji li je njegov procenat cc
A SPIRIC JE RUSITELJ BOSNE I HERCEGOVINE, POTREBNO MU JE JOS MINISTARSTVO ODBRANE BIH-E I TAD CE UNISTIT BOSNU I HERCEGOVINU!!! ZATO I UDARA PO MINISTRU ODBRANE BOSNE I HERCEGOVINE SELMU CIKOTICU!!!
podrska ministru odbrane cikoticu, tadic lichno chuva vec deset godina ratnog zlo.chinca ra.tka mladica i niko ga ne tuzi zbog toga?,????????,??????? komentar ostavljam ovdje jer je ko uvijek zarajevo x zabranio komentare tamo gdje se moze reci istina, ona koja boli protiv ch.etnika i UDBASA na vlasti koji ruse drzavu bosnu i hercegovinu, od spirica, tihica, pa do barasina (jglavnog tuzioca bih-e), mije kresica, ane trisic babic, dodika itd! probudite se bosnohercegovci i bosnjaci, genocidasi vam drze sve danas, od tuzilastva do policije, sad im jos treba ministarstvo odbrane bih-e i bih-e ko drzave vise nece postojati!!! PODRSKA CIKOTICU SELMU!!! NE DAJ SE CIKOTICU I AKO TREBA TUZI BEOGRAD STO NE ISPORUCIJE RATNOG ZL.OCINCA RA.TKA MLADICA I TRAZI JAVNU ANKETU I UL.TIMATUM!!