Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sto li tihicu smijeni sadovica?pa glupane izdajico ko to radi direktno u korist genocidne tvorevine i beograda?provaljen si i nijedan bosnjak nemoze vjerovat nekom ko ti! a spiric radi aktvno punom parom na sve blokadne duboke provale za nasu drzav bih-u,to svak zna al suti.
Tachno je to da nije bilo nikakvih uvjetovanja od strane gos.shpirica,Ali je zato uvjetovano od straneSDA,i Tihica koji javno kaze da ce tek poslije imenovanja tog i tog,stupiti u razgovore sa gos.Shpiricem o drugim problemima i nekim navodno premjenama. To je VASH glavni nachin opstrukcije koji vjecito provodite !!!Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
cuj spiric mu obecao? o je*bem te u klempavo uho, jesi ti na vlasti ili nisi, prekidaj koaliciju ako nece da imenuje tog ministra. ali sta\'s, izdajica je peta kolona. sta ima kod srba, ha klempo?
I MENI JE JEDNA OBECALA, PA NISTA