Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otiso rale na pale pa pale rale na pale pale pale na rale rale ne pale na pale pa rale ne pale na pale pale rale rale na pale i osta rale bez pale...kad tad... BOSNA4EVER!
Rio, mislis na one majke iz udruzenja \"Kurve Srebrenice\" ?
To je on zamjenio sa srpskim majkama...
Suljo je izdajnik! Ma u pravu su genocidni kad nam kazu da smo glupi,lojavi i da smrdimo!
ZNATE STA, JEBITE SE VAS DVOJICA, ZBOG TAKVIH I NESTAJE BOSNA. POJMA VI NEMATE. JA MISLIM DA SE SRBIMA TREBAJU PRVO POLIZATI JAJCA PA TEK ONDA PRECI NA OBRADU GUZE, I MOGU VAM RECI DA TO DAJE PRAVE REZULTATE.
U pravu si Bosnjak! Evo ja zivim u genocidnoj i mogu ti reci od kad sam poceo sa lizanjem srpskih guzica, vise nemam nikakvih problema i niko me ne dira.
Koje smo mi budale, ko nas predstavlja! Jaooo Allahu dragi, daj nam srpskih shupaka da lizemo jer bolje i ne zasluzujemo
Dobro je da je otisao i Silajdzic, tako da ima ko da polize guzice svim clanovima PIC-a.
DA LI JE OVAJ BRANKOVIC IZ DOBA CARIGRADSKI KOPILADI SRBIN A IME NEDJO PA KO FOL NEDJAD
E jesmo predstavljeni s pravim ljudima u pičku materinu...
E jesmo predstavljeni s lpravim judima u pičku materinu...
Hahahaha.. pa njih trojica ne zasluzuju da idu dalje od Celjugovica... e jesu se sastali j*b*m im mater.. i jednom.. i drugom.. a Boga mi i trecem..
Zar nije Silajdžić Persona non grata? On i diplomatija.... Takvim ljudima to ništa ne znači...