Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GSS je jedna od rijetkih svjetlh tačaka u ovoj državi.
LAKSE METAR U GUZICU NEGO NANOMETAR U GLAVU,JEB EM JA NAMA SVIMA KOMPLET FAMALIJU,NOV RAT OVDJE TREBA
O direktore,selamalejk,ja sam za ovo,fino za puske,drugo poluvrijeme da se odigra,balije na ustase,ustase na cetnike,cetnici na balije,pa svakom svacije,ha ja,posteno cemo pa ko koga zajebe :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bitno je da se nasi političari iz sva tri naroda vozaju u automobilima od sto hiljada maraka i vise a to sto jedna gorska sluzba spašavanja od koje mogu da zavise nečiji životi nema vozilo to je manje bitno,ovo je tuga golema.
Ako je hitan slucaj nazovite 033 456-345 local.7{╔╖Z ako je zdravstveni problem pritisnite 1x##@D454, ako je socijalni problem pritisnite 2(*&#ƒY ako zelite da vam se javimo poslije pritisnite 44|╒3, ako je pozar pritisnite 2⌂\╦╪3, ako je u pitanju kuca pritisnite ⌂§æÇ,12 ako nije ni jedan od gore navedenih pritisnite 34%6F2x♦] ....
Cuj tek sad otkrili slabosti, zna se to odavno samo sto nikom nije u cilju da se to popravi. Pa ljudi moji, bitnije je da politicari svoje guzice namire, a ostale ko j..e. GSS svaka cast, naklon do poda za posao koji rade i uslovi u kojima rade.
GSS je jedina služba koja svoj posao obavlja stručno, žurno i kvalitetno. Jedini razlog da je to tako upravo jr njihov rad ns VOLONTERSKOJ bazi, Probajte službu PROFESIONALIZIRAT i dobit ćemo jedno veliko NIŠTA i to samo zato što bi glavonje tu odmah vidjele priliku za uhljebit par stotina " svojih kadrova ".... Ovu službu treba ostavit ovakvom kakva jest, samo ih tehnički bolje opremit. Zašto od vojske ne uzet jedan helikopter za GSS. ( Ako se na vojni helikopter čeka 12 sati na GSS-ov se sigurno čekalo ne bi i sigurno se taj ne bi koristio za vozanje guzonja po izletima ).
Cuj sistem,tri dana nema kise redukcija vode,udari snijeg i tek sto je zabijelijo kazu iznenadijo nas,izgorela zgrada presednistva,zgrada kantona,opcina Centar i mnoge druge i niko nije kriv eto ti sistema...
Slabost sistema je drugo ime za BiH .... što je najtužnije taj isti sistem je jako efikasan i decidan kad treba kazniti sirotinju ..... mrš
Posljednja revoliucija mladih protiv starih bila je hippie kultura, uzmimo poslove ovim levatima. BiH .zemlja sa najmanje zaposlenih mladih u svijetu.... #1
Hoce li se sad javiti gospodin Agic?
I najvaznije zaboravih da dodam...svaka cast GSS i dobrovoljcima!
JA SAM BOSANSKI MUSLIMAN I JASNO I GLASNO CU STATI UZ NJEMCE JER SMATRAM DA TREBA STAT U KRAJ SVAKOM VIDU MIGRACIJE DIVLJAKA IZ SIRIJE,IRAKA,IRANA,PAKISTANA I KURACA U EU!
kume uzo sam ubi me hiperaktivnost i ova ljepota od 30 kvadrata pod kirijom
Ma hajde ba,nije sramota imati,sramota je nemati,boze moj,tegoba te safatala,bice bolje,u mene tetak isti belaj imo samo se njemu cistac bazena razbolio,nije se mogo kupat 5 dana,ko da je umro neko u famaliji,taka atmosfera,al ne livo me nesto,dane nista para,uhljup,po svabiji hodo i kupovo devastirane nekretnine po sarajevu u vlasnistvu stranih firmi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pozdrav sa klix-ovce uz jednu lijepu pjesmicu ;) http://youtu.be/kvSnVHdtlxM
zbog ovakvih tekstova zelim svim foteljasima i njihovim porodicama dug zivot i tesku bolest, AMIN ovi nemaju slubenog vozila a svaka susa foteljaska ne samo da ima vozilo od sto hiljada, nego imaju vozaca i pratnju izginuli svi dabogda
Mi nikad necemo bit drzava nit cemo bit europljani i pic ke materiine profinjene,osudjeni smo da budemo eksperiment drzava i da na nama prave pokuse,samo me nerviraju ovi pedercici po BiH sto bi na silu evrope i euro zivota sa markom u djepu i babinom vojnom penziom,nemojte brate bit ko hrvati u hrvatskoj ..oni su govna sa leptir masnama,fol parfem stave i kontaju zamazat oci svabama i englezima,hos kura.c..budite ba iskreni je.bemu majku,budite govna bez dodataka,nek onda bar iskreno smrdimo :)))))))
Zar je ovaj glupi narod zasluzio bolje, bagra je naucila da pati i zivi od sadake..Jedina solucija je propast bez povratka.Podrzavam sve i jedno sluzbeno lice koje je korumpirano i sve jednog politicara nacionalno nastrojenog i korumpiranog.
Samir Agić pomoćnik minstra sigurnsti BiH neki dan reče (i osta živ)da je žena koja je pala u provaliju na Romaniji preminula jer RS nije tražila helicopter iz Sarajeva. Da podsjetim CZ je o nesreći obavještena u 13,30 da bi helikopter iz Banjaluke na Romaniju stigao u 16,00 časova. http://www.klix.ba/vijesti/bih/agic-o-nesreci-na-romaniji-zena-je-preminula-jer-rs-nije-zeljela-traziti-pomoc-iz-sarajeva/141228023 Eto sad uporedite ove dvije službe.
Sasvim slucajno znam da je stepen povreda te zene bio takav da nazalost nije imala neke sanse...cudo je da je uopste davala znake zivota kad je GSS sitgla do nje.
A koje stanice GSS ili liječničkog tima si ti STRUJA član pa raspolažeš relevantnim informacijama. Znači, ti kažeš " ovaj neće preživit " i akcija spašavanja se odkazuje ...?!? ..alooooo ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Raspad BiH je jedina solucija za bolje sutra.
Haj ne lupaj.