Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje kreteni drze arhiv na nezasticenom mjestu.....i sad kukaju sto je izgorilo. Braćo mila levata.
Izgorio arhiv koji je treba spaljen biti to bi trebao biti odgovor, tačno je se znalo šta i kako zapaliti, stručnost tih osoba i vrjeme zapaljivanja, sadržaj zapaljenog arhiva dale bi tačne osnove ko i zašto je to zapalio, međutim to kao i ostala nedjela u ovoj zemlji neće se saznati samo zato što neko svrha to neželi.
slobodno recite o dokumentima koji su "slucajno" spaljeni i kojima se trebala naplatiti steta od austrougarske (danasnje austrije i madjarske)
pa niste dzabe pregledali
nije tacno da je ista spaljeno
A Muzej BiH?
Dusebriznici za arhivima isti oni koji zatvorise muzej...hehehehehe...kakva je to bagra jbt..
Na ovom mjestu sva prica prestaje. Provalili smo ih.
Mozda bi bilo dobro rjesenje da se ovo vise ne desi,da se malo zamjenimo!?Budite vi na birou sledecih bar 5 godina,a mi cemo raditi na vasim radnim mjestima,pa opet vi nastavite do penzije.Da malo podjelimo javni sektor.
Pa sto je odmah niste ovako zastitili?
A sto se moralo paliti?? Rat (3 godine) je arhiva "prezivjela" i placena gamad je zapalila
Ma vidite nesto arhiv ne vjerujem da je ikome bilo u interesu da ga zapali, demonstranti jednostavno su palili sve redom, ako je to "neprocjenjiva gradja" zasto davnih dana nije zasticena, pa trafika u gradu je zasticenija bila!!!
Građa je trebala biti ranije zaštićena ovako, vjerovatno su i odobreni novci ranije da se zaštiti ovako, ali netko je po običaju sebi u džep strpao!
_6 zlatnih ljiljana A jesi dosadan s tim komentarima, jesu li ti dali sendvic i caj u SDA centrali, budi zadovoljan ako jesu!!
6 zlatnih k.....a@ ima jedan covjek koji je dao tom covjeku to sve sto ima, eh taj sto je dao ima bjesnog audija svoje trzne centre i pola drzavnih firmi u svojim rukama zena mu je dir. Opste bolnice ima namjeru biti dir. KCUS. O kom se kriminalcu radi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)