Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taj kljuc je izfuro dino konakovic ga baci a ovaj cica naso i ponovo promovise hahahahahahaha
dodik je izjavio da od svih osjecanja prema bih ima jedino osjecaj gadjenja
dodik izjavio da muse bih gadi
Ibrooo otkud ti te karte. E nema više karti. Zatvaramo dućan.
je danas konacno u svim medijima glas naroda samo muslimanski mediji kriju da je juce izjavio da mu se bih gadi upravo to jr jezik kojim treba odgovoriti na muslimansko politicko ludilo a na pokusaj dalje unitarizacije treba odgovoriti svim sredstvima
@Mostar Glavni grad Srba su Laktaši a Hrvata Grude. Sarajevo je stvarno selo nastanjeno od 1/8 svih stanovnika BIH. Godišnje ga posjeti oko 700 000 turista iz svih dijelova svijeta. Jedini je kulturni centar na Balkanu.Skoro sve državne institucije se nalaze a gdje drugo nego u Sarajevu. Sve svjetske ambasade i konzulati se nalaze u Sarajevu. Žao mi je što ne živiš u Sarajevu nego u RS-u.
BiH je fašistička tvorevina.
BiH bi trebala imati tri glavna grada. Sarajevo, Banja Luka i Mostar.
Jedino po čemu je Sarajevo važno na razini europe je po broju džamija, kojih ima oko 110. Pored ćevapa, u ovoj našoj regiji Sarajevo se percipira sve više i po novim i novim džamijama. To su dva glavna brenda. Realno, i bez uvrede.
Sarajevo niti je glavni grad BiH (glavni grad Srba je Banja Luka a Hrvata Mostar), niti je \"europska metropola\". Radi se o gradu/selu koji službeno ima 298 000 stanovnika, i manju ekonomiju od Splita.