Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte ljudi više pobogu ste daj okrenimo se boljem i napretku pustimo vjeru -vjernicima , biznis -biznismenima i okrenimo se poslu i da stvaramo bolju i jaču državu zbog naše djece... Sve najbolje vam želim u budučnosti..
GresCi, jeb em vas idiotske. Ne znate ni gramatiku svog jezika klixovci
Tesko je povjerovati da nije bilo provokacija, mora da su ko Karadzica za vrijeme presude dobro drogirali Cetnike kako bi mogao Dodo pokazati da je i on EU covo pa da ga stranci zadrze na funkciji... Bile su nake svadbe gdje su kolone prolazile sa Cetnisckim zastavama, svirali ali to nije neka provokacija
Jebe vas dativ
gresKi? :)
Bosanski ili Bošnjački jezik?
@Pixy Sta sa tim?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)