Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZELIO TI ILI NE, BOSNA JE SUVERENA I TAKVA CE I OSTATI. A ovo malo f.a.s.i.s.t.a. sto se sepuri , doci ce i oni na red
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU http://tanzil.net/#trans/bs.korkut/54:1
Bosna je Srpska kao sto je Moskva Ruska
nas je pokusao a i sad pokusava udaviti na celu sa engleskom i francuskom zato vjerujmo EU toliko koliko vjerujemo nasem bosanskom pravos lavcu dodimilu.zato bujrum TURSKA asta lavista EU.Ne kupuj te proizvode iz smrdije po nasim BOSANSKIM ducanima,sramota a i grijeh je to veliki
eu je antibosanska mi trebamo da se okrenemo Turskoj federaciji sa Sandzakom i Kosovom ako zelimo opstati
Emir Kusturica ( ciganin ) je najveca budala medju ciganima,odnosno najpametniji medju Srbima.E to vam je Emir (Nemanja) Kusturica koji je kao takav jedino mogao postati Srbina,ali ne bosanski , za to je vec mnogo glup,
Problem je u tome sto milorad dodik drzi u mat poziciji i drzavu bosnu i hercegovinu a i evropsku uniju, ako bi ga ko pokusao smjenit on ce proglasiti nezavisnost rs. To ne bi bilo neki problem da on nema podrsku medju srbima, ali kako nas narod kaze kosto je hodza u potoku vidi dodik je nece imati zadugo. Javna je tajna da je dodik onaj koji blokira sve u bosni i hercegovini i pokusava joj sto vise nastetiti u ekonomskom smislu da bi pravdao svaki pokusaj ocjepljenja jer je prema njemu bosna i hercegovina preskupa za rs. Nicija nije do zore sjala pa nece ni njegova.
\"Predsjednik RS-a Milorad Dodik je dodao da “nema suverene BiH bez suverenih RS i FBiH i obrnuto”. Eto ko radi protiv države! Sa ovakvima da se nešto dogovori PA NIKAD! E nema suverenih entiteta, samo je država suverena, čitaj Ustav BIH! Dokle će i međunarodna zajednica ostajati gluha na kršenje ustava i podrivanje države?