Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je ključni svjedok i treba da kaže ko to neće da provede odluku Finci-Sejdić (prošlogodišnju Sejdić-Finci). Priznaj konačno da je to HDZ koji izvodi egzibicije oko trečeg entiteta, odnosno SNSD koji ne da izmjenu Ustava BiH.
http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Ban_Borić
Medjunarodna zajednica je ovo sve zakuhala. Treba govna protjerati i Inzka, Sorensena i sve ostale
Dušanka,baš ti ....... mater(jednonarodnu) . J..... mozak svima normalnim zadnjih 20 godina i ti konju imaš pravo da se žališ.
Neponovio se nikad vise ni taj Sejdic ni onaj drugi ganci....!
Saslusati Inzka jer nije upotrijebio Bonske ovlasti koje ima za smjenu Dodika i Covica, koji se protive bilo kakvim reformama i zalazu za "izvorni Dejton" koji je prevazidjen dokument i bio pun podjela, sovinizma i mrznje i razdora medju narodima. Pod "Izvornim Dejtonom" podrazumjevaju se tri registarske tablice umjesto jedne, tri pasosa umjsto jednog, tri zastave umjesto jedne, tri armije i tri policije umjesto jedne, tri himne umjesto jedne, samo 2 ministarstva u Vijecu ministara BiH umjesto 10, 15 koliko ih ima sad, onda podrazumjeva zastoj i rusenje svega sto je posljednjih 18 godina dogovarano i provodjeno i vracanje na podjele, jos vecu mrznju itd. Dodikov plan vracanja na "Izvorni Dejton" nikad se nece ostvariti kao i njegovi snovi od prije par godina o "demilitarizaciji Bosne i Hercegovine". Kad ode Dodik u oktobru s vlasti vracamo se na Aprilski paket, jedinstvena policija, i ulazak u NATO i rjesavanje Sejdic-Finci reforme...
Naravno vi niste nista krivi sto narod ispasta vase cirkuse od sastanaka....... Niste vi krivi sto narod ispasta sankcije, blokiranje IPA fondova od 50 000 000 eura, pa blokadu izbora 2014, to je kriv narod normalno... a kada neki normalni covjek napravi prekrsaj prema drzavi od nekih 200 km u zatvor se salje. Da je narod samo pametniji pa da izadu svi na izbore u oktobru i da kazne ovu ELITU glasanjem za manje stranke...