Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Re-publika Bosna i Hercegovina je u KANDZAMA CE-TNICKE PATOLOSKE SRPSKE DIKTATURE RASIZMA, AGRESIJE, FASIZMA I DAYTONSKOG PODMJETNUTOG SRBO BARBARIJE MAFIJASKO DESTRUKTIVNOG HEGEMONIJE TOTALITARIZMA SRBO AGRESORA I FASISTA ! U RBIH-e je SRBSKA FASISTICKA SEGREGACIJA DRZAVE I BOSNJAKA, ovako se nisu ni u juznoj Africi bjelci OPHODILI PREMA CRNCIMA i drzavi , NAJGORE STO POSTOJI NA SVIJETU TO SU MONSTRUMI SRBI I SRBIJA ! Sve ostalo sta deklarisete vi intelektualci, politicari i umjetnici je samo za WC solje, RECITE OVU --- PRAVU ISTINU--- STO JE U MOJEM KOMENTARU ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Prave se ovi iz EU grbavi.
Kako da ne. Pa nakon toga ambasador MajMoon i njegov majmoončić, visoki predstavnik Valentin Potur, smijene one koje smo izabrali i postave one koji su im se bili zaglavili u dupetu.
Joj Hamo vid\' mu glave