Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekonomska situacija u manjem bhentitetu je slozenija i teza nego se misli, ova vlast ce morati otici kad tad
Nema glupljeg naroda od Srba iz RS, oni ne vjeruju svojim ocima i svom stomaku, vec Dodiku, koji ih vise od 8 godina laze o referendumu o nezavisnosti o boljem zivotu isl..Ali glupi Srbi ne vide da najlosije zive, najmanje plate, najmanje penzije isl.
Baja rasceraj tu bagru.
nece ih niko nista ni pitati ( satro socijalne partnere ko da zivimo u Svicarskoj ili Finskoj ) Baja je diktator u genecodinoj tvorevini RS koju je amionova aljo a stvorio nepristrasni medunardoni faktor. prema tome mogu svirati kurcu svi socijalni faktori nek pokrepaju tj vec krepavaju u citavoj bih ..svi smo mi ne socijalni faktor nego socijalni problem
Ne moze mi dan bez sikiracije proci..