Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su papci to veze sa vjerom nema
Edin Forto: “SNSD je spreman zauzeti proevropski kurs” 😂 Bravo Forto
povampirili se ,kad ker vije ,nečiju glavu izvije ili svoju ili gazdinu ,zavijaju ko 92-e 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako bolesna nacija....pa isti taj ratni zločinac je ubio u jednom danu 62 ljudi srpske nacionalnosti....samo iz razloga jer su im članovi porodica bili u partizanima.... šta drugo da očekujete od genocidaša!
kojim to morem plovi ta barka? hahahahahahahaha
Kljix uči Srbe kako se ustvari dižu tri prsta 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😅😂
I trojanci iste pjesme pjevaju
Izgleda ovaj poželio da mu Naser dođe na abožeć
Sto ocekivati od cetnika
Normalnim ljudima, pravim vjernicima, sugrađanima i komšijama čestit Božić i mir svima. A ovi što brukaju naciju da ih uputi na pravi put.
Cirkusanti, a ne vjernici. Političari seru o vjeri a daleko su oni od pravovjernika. To su huškački, taman da je bilo koje religije. Ako mrzi i huška, može dupe obrisati ovim drvetom koje sječe, a misle, ako su nacionalisti, da su dobri srbi npr. Ako si vjernik, ne veličaš fašiste i tu se završava priča, za, sve važi
Zar prilici jednom doktoru ovakvo ponašanje?
Ovo samo aktivista SNSD-a, koji je odrastao slušajući Boru Drljaču, može ovako preko anđeoskog glasa Divne Ljubojević umiksati zavijanje i mumlanje pripite bagre seljačke.
joj papaka majko mila šta je ovo,,nigdje na svijetu ne postoji ovako zatucan i primitivan narod
Degenerici krvoločni.
Čuvaju nas Srpske bajonete pjevaju za vjerski praznik mira, valjda bi tako trebalo biti???!!! ISUS se na nebu prevrće!!!
Ovoj slini Amidzicu kad bi zavalio dva v.p. samara odmah bi se usr'o u gace, kakve bajonete kakvi bakraci.
SPC nije vjera nego sekta koju je EU označila kao sektu opasnih namjera
Dodik kako sjece drva,dodik kako cjepa drva,dodik kako unosi drva samo dodik dajte mslo reklama
E, amidzicu..samo ti pjevaj dok ti ne dosadi..nas to ne boli