Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte više skupite se sve bosanske stranke i ako treba zablokirajte čitav sistem dok ove kancer-stranke i njihovi lažni entiteti ne bankrotiraju. Manji entitet je na finansijskom izdisaju i jedina mu je još svrha da nas maltretira
@MrziteljPDA slazem se sa ovom inicijativom! A vi bosnje i dalje idite i Coviceve kladionice, u njihove osiguravajuce kuce i sl.
@MrziteljPDA i tako vec istra prica traje 25 god pa opet nema kolapsa. Okoš bokoš prde kokoš....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SDA trazi naravno da se sudski policajci koje je sarajlic i ministri pojedini kantona zaposljavali za 25.000 KM radno mjesto sudskog policajca. Evo jedan primjer vidjoh ga na tv-u policajac kojem je babo sumar preko ministra iz Krajine kupio radmo mjesto, a parama od sjece srpske sume oko Ozrena. Cisto da znate kako to ide
@KraljaTvrtkaMahala kontam da nabijem kakav dodatak, jer ti je cmar vec i sirok i dubok...godinama te handre...hos izac na paradu ?!
Sve njih treba izbaciti iz politike zauvijek.
SdO je trebala biti protiv pa bi oni bilo ZA.
Znate ovo ovo ste vi u sarajevu svojom pasivnom politikom dopustili da vam u vasoj kuci sefuju oni koji tu zemlju i nevole,zar nije ironija da se opet Bosnjacki narod kao najmnogobrojniji u BiH opet povlaci ispred ovakvih..Zar nije dosta bilo.Zar mogu siptari biti pametniji.
@stingerman @KraljaTvrtkaMahala kontam da nabijem kakav dodatak, jer ti je cmar vec i sirok i dubok...godinama te handre...hos izac na paradu ?!
Sda heba državu
🎪BiH🎪
Ko fol razmimoilaze se u prilicno nebitnim stvarima da narod dobije predstavu da se svadjaju a posao su zavrsili!!!
INZKO IMA LI TE ,JESI ZIV MAJKU TI TVOJU FASISTICKU.
I sta kaze HDZ " mi smo za EU i NATO" a sve rade da drzava potone. UZP NECE NIKAD IMATI ENTITET a POGOTOVO POSEBNU DRZAVU.
Sudska policija nije obrazovana i prava policija kao što se očekuje, to bi bila pozicija za uhjebljavanje. U uniformi bez pištolja... To su takoreći batleri u državnoj službi.
Ne vade. Bracni par sa bosanskim pasosem ne moze prec granicu i ljetovat u hr bez da plati test od 250km. Bracni par sa putovnicom i pasosem moze jel u tom slucaju putovnica stiti pasos od zaraze. Dragi boze ma koji si imal te. ??
@Xmax Zavisi koji je tvoj Bog :D Vidis ima vise bogova kao nekada, kojem se molis? jel se molis kada pada kisa ili samo navece hehe To je klasicna PODRSKA HDZ-a I SDA.Begovi SVI imaju putovnice 90% estradnih 'umjetnika' takodje...samo ga raja pushi..Ali ima nada stize jesen!
@Xmax Hrvati koji su nositelji Hrvatske putovnice, imaju pravo da uđu u EU bez ikakvih problema jer nošenjem putovnice su državljani EU, pitanje za tebe dali Njemac koji živi u BiH može u Njemačku, nebitno o svom prebivalištu. Molim bi samo da ne baljezgaš.
HJebu narod dan noć pomoću klixovibratora
Joj vijesti i portali ce tako biti naporni do izbora.... Ili nas ubise u glavu koronom, ili nasom besmislenom politickom scenom....
Ko nas je kleo nije dangubio
O čemu oni raspravljaju... Nisu normalni, treba ih sve redom smjeniti