Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kad ce da skinu sa svih pozicija najvecg mafijasa u bosni i hercegovini koji je opljacko do sada najmanje 600 000 maraka? i nasavlja sada pljacku nafte iz bosne hercegovine? dodika? gnocidasi imaju sva kljucna mjesta i funkcije u bih-i i oni skidaju s pozicija samo bosnjake znaci da nisu kredibilni, svi znaj koliko pokradose dodik i covic bosnu i hercegovinu ali posto su srbi ti koji drze sud, policiju po cijeloj bosni i hercegovini niti hapse vise hiljada srpskih ratnih zlocinaca po bosni i hercegovini niti sve one sto pljackaju drzavu bih- vec godinama, srbin srbina ne optuzuje i hapsi!!! ali srbi na pozicijama u policiji i tuzilastvu bih-e znaju dobra scenarija i podvale, zavjere i lazne opuzbe protiv bosnjaka i muslimana dobro pravit! to se zove nacizam i diktaura, to je isto hitler radio jevrejima, sta danas rade genocidasi bosnjacima ko i srbija bosni i hercegovini to je isto hitler radio jevrejima za vrijeme drugog svjetskog rata!!!
treba organizovat u sarajevu jednu medjonarodnu konferenciju o srpskom fasizmu i agresiji, srbija je ta koja je uduvijek zapocinjala ratove u regiji i pravila agresiju na susjedne drzave! da se zauvijek zaustavi fasisticka i srpska agresija u regiji !srbija je fasizam, rasizam, agresija, funtamentalizam, terorizam! treba vidjet samo komentare koje fasisti srbi ostavljaju na ovom sajtu koje im sarajevo x dozvoljava da se je zapitat ko dozvoljava ovoliko svakodnevno vrijedjanje bosnjaka i muslimana?!
muslimani su danas na sklekovima, pa ih nema ;-))
evropa je ipak hriscansko leno RESPECT
Potpuno se slazem. Vrijeme je i vise nego zrelo i prijeko potrebno za obje strane! Dok se mi svadjamo skakavci nam se namnozili kao exp. funkcija - od sjeverne afrike, turske, arabije, juzne i jugoistocne azije pa do kosova i bih... BRACO SRBI - IAKO SMO SE U POVIJESTI KRVILI - HRVATI VAM PRUZAJU ISKRENU RUKU POMIRENJA. PRIJE SVEGA HRVATI U BIH KOJI ZNAJU STA JE TURCIN ALI POLAKO SAZRiJEVA SVIJEST I U HRVATSKOJ. DIVOKOZ JE OTISAO, DOLAZE NOVE GENERACIJE KOJE RAZUMIJU OPASNOSTI OKO NAS !!!!!!!!!!
@ah vedice tebi po napisanom sudeci mozak nije veci od oraha,... i to njegove polovine. cuj \"pravi hrvat\" ...ha ha ha nemoj nas nasmijavat turchine. kako su ove bosnje glupi stvarno je to fenomen. njih pod pritiskom treba slati na posmatranje i proucavanje. samo vas je bog za viceva stvorio.
RESPECT ZA PAR GODINA JE 2000 GODINA HRISCANSTVA RED BI BIO DA NAROD HRISCANSKI ZAKOPA RATNE SEKIRE,PRE NAVALOM ISLAMSKE AZDAJE
H E R C E G B O S N A
Bosnjacki islamofasisti ovo je jos jedan samar za vas . Uzivajte !
Tako i treba
@Dario Duvaj ga,genocidaš !
sikira se ko bosnjo za posavinu...
a COVICU PITAJ TOG SVOG PAJDU STA JE SA POSAVINOM
nasao LONAC POKLOPAC
Jao što mi visi za ove dogovore. 1917 su se dogovarali Pašić i Trumbić.sa Radićima se nije dogovaralo,zna se kako su prošli,1939 Cvetković-Maček praviliu Banovinu,1992 onaj vampir i onaj psihiatar u Grazu,i od tada konstantno.....Ne znam kakva je priča o krišćanima sada? Da će oni odlučivat? Po kojoj formuli?Eh da mi je i to saznat.Uglavnom,nemojte se zanosit da će vam doć opet HV iVJ da vam riješava probleme......Bez zezanja,mislim da je bez veze,nemjerodajno,ali je 2/3 državljana BiH,nekršćana,eto toliko cca 66%.