Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji si ti krsh od zhene,
Jos da podsjetim da sam ostavio stotinu komentara ovdje da se ratni zlocinac bijedni kukavica mladic nalazi u plakaru tadica! jel ne bi tak??? BOSNA4EVER!
Tuzit srbiju,tuzit Hag pa da vidimo ko ima pravo da nas pravi za slijepe i budale! Hag je prosle godine unistio hilljade karti idetniteta i raznih drugih dokaza o genocidu i zrtvi Bosnjaka koje su divljacki i dobro organizovano radili arhitakti srbije a njihove specijalne sluzbe planski klale i silovale. TUZIT SRBIJU I HASKI SUD jer sad se vidi da su oni srbija,tj,pet godina nisu presudu dali milosevicu i pored hiljade i hiljade dokaza! BOSNA4EVER!
ja nikada ne bih u istu zajednicu sa srbijom. .. makar to bi intergalakticki union.
a najgori su mi ovi bošnjaci, koji mrze bakira i sad im je draži ratko od bakira.... normalno da hag i obavještajne službe imaju ove snimke, nisu se juče stvorili... samo da ih neko nije dostavio bakiru vječno bi skupljali prašinu u hagu i nikad ih nebi vidjeli
Znamo mi da vi imate te snimke samo ga neželite uhapsiti iako znate gdje je. Kad vam zaškripi guzici, i kad dođe rok za zatvaranje MKSJa onda će te ga možda uhapsiti kako bi produžili sebi vijek. Sram vas bilo!
Jeste culi Oli Rehna i izjavu da bi bio iznenadjen ako su snimci stariji od 2006.? To znaci da su znali i bili saglasni da Mladica stiti Srbija do 2006. do samo prije 3 godine, a kao sada ga ne stite. Ne zanosite se, Srbijica samo odradjuje posao za njih.
Od samih snimaka skandaloznija je cinjenica da su ti snimci bili poznati Haskom tribunalu i nacin na koji se taj sud postavljao prema Srbiji. Ni jedan postupak protiv kljucnih osoba optuzenih za Genocid i agresiju nece biti zavrsen do kraja , ni Karadzic, ni Seselj, Ni Mladic. Sve ce se zavrsiti slicno slucaju Milosevic (cija je smrt veoma upitna) tj. pojeo vuk magarca.
Eto, sad vam kriv Bakir i 60 min. Šta je sljedeće? Branit ćete Mladića? Pa vi iz SDA ste stvarno poremećeno zadojeno smeće s dna kace, koje bi izgleda žrtvovalo i vlastitu državu i narod i lizalo dupeta četnicima samo kako bi ostali na vlasti i borili protiv \"zlih komunista\" kako nazivate normalan narod kojeg SDA konstantno pljačka i maltretira. A iz usta vam toliko smrdi na Cerićeva g0,vna koja svakog jutra halapljivo požderete za doručak, da se ne može proći pored vas.
Haski sud koji je skrivao dokaze o ucestvovanju fasisticke Srbije u Genocidu i agresiji na BiH, sadaunistavao dokaze o Genocidu, pokusava na isti nacin kao i potparoli Srbije, obmanjivati javnost postavljajuci pitanja datiranja snimaka ratnog zlocinca i sticenika Srbije i tzv. medjunarodne zajednice, skrecuci paznju sa cinjenice da je Srbija stitila najtrazenijeg ratnog zlocinca na svijetu.. Cinjenica je da su snimci nastali nakon podizanja optuznice protiv zlocinca i nikakva druga igra ne moze umanjiti ulogu drzave Srbije u Mladicevoj zastiti i pruzanju sigurnog utocista. Godina, dvije, gore-dole, sasvim je nebitno.
treba se pod hitno tuzit i srbija i haski tribunal sa prikrivanje i unistavanje dokumenata koji direktno optuzuju srbiju,jer ocito haski sud ne sudi vec miluje srbe.
Tesko EU sa Srbijom.Kakve ce kriminalce sebi uvesti u drzave EU-a.Nece vas vizni rezim dugo potrajat
hiljade dokumenata haski sud je unistio prosle godine\'zato sto smrde\',to je meni samo jos jedan od dokaza da haski tribunal pomaze srbe na svak moguc nacin.
Bolje bi bilo da se 60 minuta preimenuje u 60 glupana :)
mislim da s likovi iz 60 mionuta koliko god da su istraživacki novirari sinoc pokazali svu raskos svog neprofesionalizma i spekulacija...vec je i sinoc bilo vidljivo da su puni pretpostavki koje jednostavno ne piju vode..