Iznenađenja
0
Snijeg pada zimi
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo neka pada
pa zast bi mi morali placat za to sto je sneg pao?zast bi mi to sad morali cistit?bezveze!glupo!
hahahahahahahahahaahahahahahaahahahaahahahahahaa sarajevo za olimpijadu 2990 godine ahahahhahahahahahahahahahaha pa biće nav ovako dokle god nam papci budu kapu krojili znate koga treba postaviti za gradonačelnika ???? SARAJLIJU !!!!!!!
A to za GRAS je istina... To je stoka balijska kakve nema... Gdje god da odem ureedno kupujem vozne karte, a ovim papcima nedam ni marke, upravo zato sto se prema gradjanima odnose kao prema stoki. Osjecam se ko krava koju voze na pijacu prodat pa te naguraju u vozilo - strasno. Inace preferiram svoje noge ili bic kao prevozno sredstvo =) I lafo uveli niskopodne tramvaje. A pod je nizak samo u srednjem dijelu tramvaja i molim te imaju STEPENICE u tramvaju!!! - to bas nigdje nisam vidio hahahah
E moj Asime jel vidis medju kojom stokom zivis! I to je tvoj narod, nazalost! Porazavajuce saznanje moj Asime! Ali sta ces, zivot tece dalje. Ti nastavi tako posteno i ispravno pa se sirot medju svojima neces glave nanosati. Najgora stvar za ove bosnjake je sto nikako ne vole cuti istinu o sebi! Nije za komentarisanje uopce jer ovdje medju njima nema dvije mentalno zdrave osobe koje suu stanju sastvait dvije recenice bez karakteristicnog \"vau vau\"!
MATER VAM JEBEM, TROTOARI SU PUNI SNJEGA, NEMA SE KUDA HODAT JEBEM VAM SVE ZIVO I MRTVO
Skontao sam koja je obavezna zimska oprema za pješake. Puni džepovi kamenja, pa kad te papak sa golfom isprska udri po njemu.
sarajevo sarajevooo seher bosno volim teeee... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ludila u sarajvu.... dođi cijeli svijete u sarajvo nase....
Idioti su očistili snijeg sa ulica i sve nagurali na trotoare da se guzonje mogu vozikati.
Ma narode, samo kontra i uzivaj :):) Imam samo jedno pitanje za ove sto pljuju po clanku: JEL\' COVJEK ISTA SLAG\'O?? Sreca nasa pa je padala kisa i nije tako hladno pa se snijeg sam od sebe topi... zamislite da pada onaj lijepi \"suhi snijeg\" sto ostaje po cesti...:):) Da ne pricam kako nam je saobracaj lijepo rijesen , te kako su vozaci su \"o sebi, pri sebi\" pa sve ima jedan jos ljepsi efekat ... zivjeli :)
lijepo si ti to nama srico... a sad uzmi ubi pa se pistolj...
Jebem vam majku Sa-x sto mi brisete \"komentare\", Asime jebem ti majku! MRTVU!
Joj Asime ti si polozio s onim textom od ljetos, sad da pises ko Mesha dzaba ti je :P
hahahahhahahahahahahhahah e ko pismena iz osnovne nema sta evo imas (5) od moje nastavnice bosanskog
Sta je ovo sa-x odobrio komentarisanje Kolumne, ma ja kad znate da ce se svi slagat sa napisanim tekstom onda pustite da se komentarise......tako je najbolje ;)