Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Erevan A sto se tice Jermenije,genocidni fasista jeremic odatle mu je porijeklo,doso je na zemlju lijepe Bosne i Hercegovine tj njegov pradjed ko sluga pa je i osto,samo sto je njegov unuk krvavi vuk dobro pranjem mozga i skolama orijentisan ko pijun i clan masonske loze CRNA RUKA koju su osnovali engleski i francuski masoni za njihnee geo-politicko-ekonosmke projekte! BiH4EVER!
@Erevan pa i Jovan Divjak nas LJUDINA i LEGENDA je Pravoslavac pa je bolji od mnogih Muslimana u Bosni i Hercegovini,ne znaci samo koje si vjere vec DA SI COVIJEK! BiH4EVER!
jeste rafi pravoslavac, zato se i bori da se ta bolest vise ne siri... jer je osjetio na vlastoj kozi sta znaci biti vlah
Pa decki, Rafi je pravoslavac, ako niste znali, Gregorijani su podrijetlom iz Armenije (Jermenije), krke koke
Gospodine Gregorijan. Hvala vam što činite mnogo toga kako bi se spasio bosanski narod i kako bi krivci odgovarali za svoja zlodjela i što ne dozvoljavate ovim današnjim BiH rukovodiocima (naročito onima tamo) da čine šta hoće. Ono što hoću da Vam kažem to je da me ovakva podrška međunarodne zajednice Bosni i Hercegovini uveliko podsjeća na \"čokolade\" Ratka Mladića koje je dijelio djeci Srebrenice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@gringo - sta bi trebao znaciti ovaj tvoj komentar?? Nikakvog smisla u njemu nema i neznam sta zelis na ovakav nacin postici osim da trosis svoj i zivot drugih sto moraju citati tvoje maloumne komentare... Izadji malo na zrak pa prosetaj ako nemas nista pametnije za raditi!!!
...“međunarodna zajednica treba osigurati da se njena mirotvorna misija u Bosni i Hercegovini može zaključiti na način koji će donijeti TRAJAN MIR”...
Svaka cast RAFFi!Samo tak JACAT DRZAVU Bosnu i Hercegovinu! SAMO NAPRIJED! BiH4EVER!
Ostani tamo i ne vraćaj se. Popusti nas malo. Tu si preko 15 godina. Dosta više.
Ko bi vas volio kad ste koljaci smrdljivi.
Postenje i pravda je vodilja Gregorijanova,a politicarima iz srpskog entiteta to ocito nije u interesu.
ovaj ne podnosi pravosolavce! kad samo vidim odluke na nivou vlade brckog koje im je navalio na grbaču!
,haj sad fino polako odjebi...
posimpu ga mcDodick-u..