Press konferencija CIK-a
0
SMS-om provjerite svoje biračko mjesto
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je korisno, jos i radi :)
odlična ideja
RAK kontrolira cijene, Najjeftiniji moguci paket za 2 poruke je 12 feninga.
Možda vam je promaklo, ali da napomenem da provjera putem SMS-a NIJE OBAVEZNA, stoga nema potrebe za kuknjavom oko cijene i uzimanja novca.
Branko je neviđeni papak iz Dervente.
rodila vas majka, koliko ste para izuli za ovo provjeru sms-om? lako je tudjim piiiiiiip gloginje mlatit\'
Zaboravi (la)o si PDV?! Ali su brzi sa odgovorom na sms ;)
12 kf x milion biraca (da ne kazemo pog.lupih) fina svota
s obzirom na preferencijalno glasanje već se prave dogovori kako da se poslije zatvaranja biračkih mjesta dodaju preferencije u skladu sa dogovorima.Tako da dragi moj narode loše nam se piše:(
Komentirajući isto pitanje, član CIK-a Branko Petrić dodao je da je ova komisija odgovorna za primjenu Izbornog zakona BiH, te da spomenuto pitanje nije u nadležnosti ove institucije. ------------------------ IRENA PREDSJEDNICA, A BRANKO NE BI GANJAO SEFA DODIKA?
imas 2,7 mil glasaca 3 mil listica za Predsjednistvo 3 mil za Drzavni Parlament 1,8 mil za FBIH 1,8 mil za RS 2 mil za Kantone otprilike tako dođe
ljubi ih majka jesu pametni , pa nasli na ovaj nacin da gule narod
I ovo su izmislila samo da uzmi i ono malo para narodu. Narode i treba ti tako kad si glup ko najvece spolovilo.
Radi
Zasto ovoliki broj listica? Da se mogu mijenjati \"pravilno ispunjenim\" u odredjenim opstinama/opcinama?