Ožalošćeni građani BiH, studenti...
135
Smrtovnice u Bihaću nakon zatvaranja Zemaljskog muzeja
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skinite sa budžeta pozorišne i filmske festivale, koji su po definiciji KOMERCIJALNI, neka traže sponzore i donatore, skinite pašoviće i purivatre koji pričaju o marketingu, a nakačili se nabudžet, pa ublehare, ONI trebaju moljakati lovu od soroša, selimovića i lijanovića, pa i fahre, ne spiskati silne pare na STOLICE (iz servije!) za koje ne znamo ni gdje su nestale poslije one \"intervencije u prostoru\". u cijelom svijetu institucije od značaja za cijeli narod MORAJU biti na budžetu - biblioteke, arhivi, muzeji. šta bi sad trebao vesko kadić da u kinoteci organizuje modne revije, a bibliotekari da umjesto knjiga dijele predizborne letke ili drže koktele? pola čitalaca ovdje misli da muzej mora tako poslovati - a kad su zadnju put (ako su ikad) kročili u muzej. neka propadne, samo onda neka propadne i država, ionako neće ostati ništa što će obilježavati da je nekad ovdje postojao jedan NAROD
Država za Agresora
http://posmrtnice.ba
DRAGI FIKRETE ABDICU,DRAGI BABO,HITNQO NAM SE U BiH VRATI,ZELJNO TE CEKAMO BRACA : OSTALI,MUSLIMANI,SRBI I HRVATI . . .POZĐRAV BABI HRNJICA
Mala ispravka Smrt muzeju i njegovim radnicima!!! Prodat cemo muzej i sve sto je u njemu a kupit cemo nove Audije A8 i vile po rubnim dijelovima Sarajeva...
Smrt muzeju i njegovim radnicima!!!
Bravo Bihać!
S V A K A C A S T BIHACU i LJUTIM KRAJISNICIMA !
djecaci sve. mali sitni ljudi. zeljni svega, gladni. ne znaju sta ce, pa na ovaj prelosi portal prebacivati lopticu sa jednih na druge. smjesni ste. je li vam pun frizider? da li putujete?
Jako mi je interesantno kako se svaki clanak moze pretvoriti u nacionalna prepucavanja.Zar ne vidite sta vam je uradila nasa vlast.Toliko ste zasljepljeni onim cime oni zele da vidite.Skrecu vam paznju sa svih BITNIH stvarina one nebitne kao sto su vjera,nacija...Nije ni cudo da nam se ovo desava...Muzej se zatvara,a vi raspravljate o srbima,hrvatima i muslimanima..Jedan veliki alpauz za nase politicare i njihovu sposobnost manipulacije
Lako je sjediti kod kuce i pisati komentare kako je nesto trebalo uraditi prije.Svaka cast Biscanima na ovome.Nadam se da ce se barem neko crveniti zbog ovih smrtovnica.
OVO JE U BIHACU POLIJEPLJENO HAJVANI KLIX.BA
pokazatelj kulture su i omejade u španiji koji su spasile evropu od tamnog srednjeg vijeka. zbog muslimana je zapadna evropa ono što je danas. muslimana koji su čuvali knjige, dok su katolici spaljivali žene zbog menstruacije, za koju su mislili da je kazna ženi, zato što je žena.
Časni Bošnjak Ivan Frano Jukić je umro nekih 30ak godina prije nego što se rodila ideja o osnivanju Z.M. Get your facts straight moronu.
Ovaj @činjenice samo iznosi pokazatelje, a vi odmah etiketirate, vrijeđate, itd. i tako samo potvrđujete ono što on govori. Žarišta kulture bila su u samostanima, to je općepoznata stvar, kad su fratri objavljivali knjige u Mlecima, Dubrovniku, Austriji, kad su u samostanima radile škole, neki nisu znali ni da postoji ni knjiga ni škola. Na kraju, isto taj fra Ivan Frano Jukić je, barem to se zna, autor ideje o osnutku Zemaljskog muzeja.
Hoćel Serv il da ga mi europski civilizirano ukinemo PAT-om?
I da, Bošnjaci cu \'Turkuše\' zvali one koji su se uvlačili u g.u.z.i.c.u. Turcima i pričali turski. To su oni koji danas glasaju za SDP, a Bošnjaci ih zovu \'balijice\'. Veze ti nemaš, zadojena ovco.