Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je sto mladost gine dzaba,za tudje ideale.Nek bojkotuju odlazak u Irak. odlazak u smrt.Neka Bush ostavi na miru iracane i nek demokratski rjesavaju svoje probleme.
E moj harune, nek ubijaju druge narode, haj sta ima veze, a dok tvoj ubijaju od svih si trazio pomoc, hajde ba ne seri majke ti.
E moj konju bas si konj. Da su Zabari zalili nas sto su nas gotov istrjebili ona gamad mogli bi jos jedan Jadran napravit. Sto si ti zalosljiv, pa ovo je prvi put u deceniji da se njima nesto desi. Sa izuzetkom, Sicilijska mafija ih dere redovno.
e moj bosanac s pedigreom, sta se cudis sto je evropa zatvarala oci u bosni, garant su govorili jebo bosance puna ih bosna.
al se kolju.
weasel ti ko da vodis pokret otpora, pa znas kolko ih ima i cime raspolazu. jebi ga, svi su generali na stolicama iza kompjutera, posebno novinari koji nemaju pojma sta se desava na terenu. bez obzira jesmo li mi za ili protiv ove intervencije zaboli "glavesine" za nama i za nasim misljenjima. obicni ljudi ce i dalje ginuti a oni ce igrati svoje politicke igrice isplanirane decenijama unaprijed. sve u svemu, mislim da nasim vojnicima ovde u Iraku nije mjesto. bolje bi im bilo da se "trojka" dogovori o necemu korisnom. imamo mi i previse svojih problema umjesto da brinemo o tudjim.
Jebo Italijane, puna ih Italija !
Pokret otpora u Iraku je veoma jak i mislim da je okupacijskim snagama pa tako i Italijanima bolje da idu sto prije. Povlacenjem spasice mnoge zivote...
Ameri seru gaće jer ne znaju odakle će ih iračani sprčit, pa hoće da naša mladost uzme udjela u proljevanju krvi u Iraku, dok oni ponosno brane "slobodu i demokraciju" iskorištavajući bogate naftne izvore
I ona trojica seronja iz rotirajućeg predsjedništva bi da šalju našu vojsku da gine za jebene kauboje.